Yeni Giysiler !

Alp tarafından, çarşamba 30 eylül 2009 saat 11:03 :: Ohmydollz

Merhaba dollzlar !

En yeni moda kıyafetleri Ohmydollz basics mağazasında bulabilirsiniz.

İyi eğlenceler! ^^

Sincap Midilli !

Midilli Vadisinin mağazasında bulabileceğiniz en son çıkan genler : Sincap Geni ! Bu mevsimde ufak kemirgenlerden olan sincaplar; dışarı kuru meyveleri ve tohumları toplamak için çıkarlar. Böylece bütün kış bunlarla beslenebilirler. Fakat nereye sakladıklarını habire unuttukları için zamanlarının büyük bir kısmını nereye sakladıklarını aramakla geçirdiklerini biliyor muydunuz ? Farkında olmasalarda, ormanın en büyük bahçıvanlarından biridirler.

2 Ekim saat 12'ye kadar ilk 499 Sincap genini mağazadan alabilirsiniz. Bir alana = Bir tane bedava!

Haftanın Miss Ohmydollzları !

Miss Ohmydollz yarışmasının bu haftaki sonucu :
1. Miss Ohmydollz : pommie, bizden 60$$$ ve Miss Ohmydollz taçını kazanıyor.

2. Miss Ohmydollz : laureetlaure, bizden 30$$$ ve ikinci sırayı kazandı.

3. Miss Ohmydollz : jadorlom, bizden 15$$$ ve ve üçüncü sırayı kazandı.

Tebrikler Kızlar !!
Haftanın Top defilesinde kazananları bulabilirsiniz.
Haftaya, yeni Miss OhMyDollz seçimlerine kadar kendinize iyi bakın !

Cosplay Mağazasında Yeni Kıyafetler !

Pom Pom Girl ya da Pacman fan kılığına bürün !

Giysiler Cosplay mağazasında; saçlar ise relooking'de mevcut ! İyi EğLenCeLeR ^^

Genler Fuarı !


28 Eylül pazartesiye kadar geçerli olan çok özel bir promosyon: 1 Gen Alana = 1 Gen Bedava Mağazamızda bulunan BÜTÜN genler için geçerli bir promosyondur !

Yeni Hediyelik Çantalar !

Arkadaşlarınaza hediye etmek için yeni çantalar "Bir Hediye et" bölümünde !

Yeni Oda : İkinci Odaya Sahip olabilirsiniz !

Selam dollzlar,

Mimarlık ofisinden eviniz için ikinci bir odayı sipariş edebilirsiniz. Evet ikinci bir oda ! Hemde ilkine göre daha büyük. Böylece yeni eşyalarla evinizi süslemeye devam edebileceksiniz. Bütün çıkan yeniliklerle evlerimizde pek yer kalmamıştı !

İyi eğlenceLeR KızLaR ^^ ;)

Chace Crawford'u Tavlayın ve Janet el çantası Kazanın

Gossip gril dizisinin yakışılı aktörü Chace Crawford ! Bu dizi hakkında fikri olmayanlar için ufak bir özet : New York, Manhattan'da yaşayan bir grup gencin öyküsünü anlatan klasik bir gençlik-drama dizisidir. The O.C. ile birçok benzer yöne sahip olan Gossip Girl'de klasik zengin-fakir, iyi-kötü ilişkileri işlenir. Arkadaşlığın ve aşkın sık sık vurgulandığı Gossip Girl'ün konusu, dizi ile aynı isme sahip ve kendisini göremeyip yalnızca sesini duyduğumuz bir kızın bloguna yazdığı dedikodular ile şekillenir. The O.C. gibi müzikleriyle ön plana çıkan dizinin müzik tarzı diğer gençlik dizilerindeki gibi Emo müzik grupları yerine R&B'ye kaysa da kalitesinden ödün vermemektedir. Dizinin anlatıcılığını Kristen Bell yapmaktadır. Gossip Girl, 1. Sezon bölümleriyle The CW'de yayınlanmış, Türkiye'de ise Eylül 2008'de CNBC-e kanalında gösterilmeye başlanmıştır.5 Ekimden İtibaren e2'de Türkçe Dublajlı Yayınlanmaya Başlıyacak.

Chace bu dizide Nate Archibald'ı canlandırıyor. Ünlü ve önemli bir iş adamının tek çocuğu olan Nate'i tavlamak için şık bir öğrenci gibi giyinmeli ve sade bir stil ile odanızı döşemelisiniz. Eğer Chace'yi tavlamayı başarırsanız, şüphesiz size bu görkemli odayı armağan edicek ! Böylece loftunuzun dekoru son moda olabilir !

(hediyeye yer döşemesi ve halılar dahil değildir)

Bu dizide kahramanların giysileri hep çok şık ve son moda ! Blair'in giydiği muhteşem elbiselere sahip olasınız gelmiyor mu ?

Ohmydollz'ta sevdiğimiz gibi süprizi sona sakladık : Flörtünüzün sonunda, tavlamayı başaranlar arasında kurra ile bir oyuncuyu seçicez ve bu çok özel JANET & JANET BAGS çantasını (295.00 € değerinde) adrsine teslim olarak hediye edeceğiz.


Çanta ile ilgili daha detaylı bilgi için buraya tıklayın.

İyi eğlenceler ! Unutmayın şansınızı yakalamak için sadece bir haftanız var, 30 Eylül 2009 saat 12'de çok geç olacak !

Günlük

Hepimizin anlatacak, yazacak özel şeyleri vardır : en güzel günlerimiz, ya da en hüzünlü; aşkımız veya sinirimizi bozanlar gibi..... Günlük bizim en büyük sırlarımızı paylaşabileceğimiz, yani her şeyi korkmadan anlatabileceğimiz bir sırdaşımızdır. İşte bu yüzden Ohmydollz'da ekibimiz sizin için çok özel bir günlük hazırladı ! Siz hariç kimse okuyamaz !

Günlüğünüzü kullanmak için avatarınızın altındaki "Günlüğüm"e tıklayın.

Elinize kuvvet ! ;)

Bu Haftanın Ohmydollzları !

Oylarınızın sonucu bu haftanın kazananları: Miss Ohmydollz : mayle93 60$$$'ın ve Miss taçının sahibi oluyor.

1.

2. Miss Ohmydollz : canelle-aelya bizden 30$$$ kazandı

3. Miss Ohmydollz : jolieptitemiss bizden 15$$$ kazandı

Tebrikler Kızlar !! Haftanın Top defilesinde kazananları bulabilirsiniz. Haftaya, yeni Miss OhMyDollz seçimlerine kadar kendinize iyi bakın !

Çoban Geni !

Midilli Vadisinin mağazasında bulabileceğiniz en son çıkan genler : Çoban Geni ! Çobanların dünyanın en eski mesleklerinden biri olduğunu biliyormuydunuz ! Hemen hemen 10 000 yıldır süre gelen bir gelenek olarak çoban değneği ile koyunlarını dağa otlatmaya çıkarır ve böylece kışın bizi sıcak tutan yünden kazaklar giyebiliriz.25 Eylül saat 12'ye kadar ilk 1200 Külkedisi genini mağazadan alabilirsiniz. Bir alana bir tane bedava!

Külkedisi Midillisi !

Midilli Vadisinin mağazasında bulabileceğiniz en son çıkan genler : Külkedisi Geni ! Prensin balosuna katılmak için artık hazırsınız ! Tabi ona saat 12'den önce dönmezseniz çok büyük bir sorunla karşılacağınızı söylemeyi unutmayın ! Son anda camdan toynağını kayıp eder ve.... 22 Eylül saat 12'ye kadar ilk 1200 Külkedisi genini mağazadan alabilirsiniz. Bir alana bir tane bedava!