Midilli Vadisi Yarışma Sonuçları

Aymeric tarafından, perşembe 29 ekim 2009 saat 15:10 :: Midilli Vadisi

Oyuncular tarafından seçilen haftanın en güzel midillisi :
n°1 : zoe; sevied adlı midillisi ile kazandıklar :
  • 1. sıra rozeti
  • Dansçı geninin tamamı
  • 5 tane şampiyon yulafı
  • 5 tane altından nal
  • 5 tane sihirli tuz kalıbı


n°2 : sewicik; sevied adlı midillisi ile kazandıklar :
  • 2. sıra rozeti
  • Aksesuar + Göz kamaştırıcı star dansçı geni
  • 3 tane şampiyon yulafı
  • 3 tane altından nal
  • 3 tane sihirli tuz kalıbı


n°3 : bonn; sevied adlı midillisi ile kazandıklar :
  • 3. sıra rozeti
  • göz kamaştırıcı star dansçı geni
  • 2 tane şampiyon yulafı
  • 2 tane altından nal
  • 2 tane sihirli tuz kalıbı


Şeytani Midilli !

Midilli Vadisinin mağazasında bulabileceğiniz en son çıkan genler : Şeytani Gen !


Bu promosyon 30 Ekim saat 12'ye kadar mağazamızda ki ilk 1200 Şeytani Gen ile sınırlıdır. Bir Gen alana = Bir tane bedava !!

Bizleri Korkutarak Kilolarca Bonbon ve Özel Bonus Kazanın !

Selam Dollzlar !

Halloween'nın yaklaşmasıyla, Ohmydollz ekibi bir yarışma düzenlemeye karar verdi !

Çok özel bir yarışma çünkü dollzsunuzla ilgili değil ama sizlerle : Oyuncular, etten ve kemikten ! Bizleri Halloween kıyafetlerinizin fotoğraflarını göndererek korkutacaksınız !

Hediyeler : Bütün korkunç oyunculara kilolarca bonbon ! Ve bütün katılanlara oyunda çok özel bir bonus hediye  !

Daha detaylı bilgi için tıklayın

Bonbonlar bu sitenin katkılarıyla :

Arkadaşlarınıza Korkunç Hediyeler Yollayın !

Merhaba dollzlar !

Halloween yakşıyor ! Ohmydollzda, bir çok eğlenceli gelişmelerle bu olayı kutlayacağız !

Bu günden itibaren, sizler için hazırlanmış çok sevimli, Halloween'a özel hediyeleri dollz arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz !


İyi eĞlenCeLer ve korkunç yeniliklerimizi takip etmeye devam edin...! Ha ! Ha ! Ha !

Canavarlar ve Hayaletler Ohmydollz'u İstila Ettiler !

Ohmydollzda da , Halloween'i kutluyoruz ! Hemen bu günden itibaren Halloween mağazasını ve tamamen ürkünç dekorasyonlarını keşfedin ! Geçen seneden kalan ve bütün yeni dekorasyonları mağazada bulabilirsiniz... Korkmanıza gerek yok, gidip gezin !

Bu korkunç mağazada bu hafta gelecek yeni eşyaları bulabilirsiniz. Bizi takip edin !

Halloween mağazası 29 Ekim 2009 günü kapılarını kapayacak

Yeni Marie-Antoinette Geni !

Midilli Vadisinin mağazasında bulabileceğiniz en son çıkan genler : Marie-Antoinette Geni ! En ünlü Fransa Kraliçesi ve Avusturya arşidüşesi olan Marie-Antoinette, 14 yaşında henüz genç yaştayken Fransa kralı olan Louis XVI ile evlendi. Şüpesiz bu gün ki gençlerden çok farlı değildi ! Yaşından çok evvel büyük bir moda hayranı yani "fashion addict" idi ve eğlenceye bayılıyordu !


Bu promosyon 29 Ekim saat 12'ye kadar mağazamızda ki ilk 1200 Marie-Antoinette geni ile sınırlıdır. Bir Gen alana = Bir tane bedava !!

Yeni Garaj ve Mağazası Garaj&Co !

Selam dollzlar !

Evimizin önemli odalırından biri olan garaja tamirat malzemelerini, bahçe aletlerini, bisikletlerimizi, motorlu taşıtlarımızı, eski işe yaramayan ve hiç kullnmadığımız şeyleri; kısacası istediğimiz her şeyi saklayabileceğimiz; çok kullanışlı ve sevdiğimiz bir yerdir ! Artık dollzlar, eksiksiz bir eve sahip olabilirsiniz !

Bu günden itibaren, dollzunuza bir GARAJ hediye edebilirsiniz ! Bunun için Mimarlar Odasından siparişinizi verebilirsiniz !

Dollzunuzun kazandığı araçları parketmenin yanı sıra (itiraf edin çok pratik bir oda ^^); bu yeni odaya özel mağazadan alabileceğiniz eşyalarla süsleyebileceksiniz ! Yeni Garaj&Co Mağazasını gezmeyi unutmayın ! Kesinlikle eminim ki çok beğenerek garajınızın dekorasyonunu yapacaksınız !

İyi EğlenceLeR !

İp Canbazı Midilli !

Midilli Vadisinin mağazasında bulabileceğiniz en son çıkan genler : İp Canbazı Geni !

İp Cambazları yerin üstünde yüksekte gerilmiş ipin üstünde dengede durarak türlü eğlencelerle bizleri neşelendirirler. Dengelerini büyük bir sopa sayesinde elde ederler. Güvenlikleri içinse altlarında büyük bir güvenlik filesi vardır.

Bu promosyon 29 Ekim saat 12'ye kadar mağazamızda ki ilk 1200 İp cambazı geni ile sınırlıdır. Bir Gen alana = Bir tane bedava !!

Yeni Sonbahar koleksiyonu Kıyafetleri !

Mehaba dollzlar !

Automnal Mağazasında yeni koleksiyonumuza ayit üç yeni kıyafeti bulabilirsiniz ! İnteraktif katoloğumuza bakmayı unutmayın !


İyi EğLenCeLer !

Midilli Vadisi Yarışma Sonuçları

Oyuncular tarafından seçilen haftanın en güzel midillisi :
n°1 : zoe; sevied adlı midillisi ile kazandıklar :
  • 1. sıra rozeti
  • Dansçı geninin tamamı
  • 5 tane şampiyon yulafı
  • 5 tane altından nal
  • 5 tane sihirli tuz kalıbı


n°2 : sewicik; sevied adlı midillisi ile kazandıklar :
  • 2. sıra rozeti
  • Aksesuar + Göz kamaştırıcı star dansçı geni
  • 3 tane şampiyon yulafı
  • 3 tane altından nal
  • 3 tane sihirli tuz kalıbı


n°3 : sevgidolu; sevied adlı midillisi ile kazandıklar :
  • 3. sıra rozeti
  • göz kamaştırıcı star dansçı geni
  • 2 tane şampiyon yulafı
  • 2 tane altından nal
  • 2 tane sihirli tuz kalıbı


Valkür Midillisi !

Midilli Vadisinin mağazasında bulabileceğiniz en son çıkan genler :Valkür Geni !

Valkürler (Katledilmiş Seçenleri) İskandinav mitolojisinde Odin'in yardımcıları olan ve ata binen miğfer ve mızrakla silahlanmış genç ve güzel kızlardır. Gökten kanatlı atlarıyla savaş alanına inip Einherjar denilen savaştaki cesur kahramanları Valhalla'ya götürürler. Buraya götürmelerinin nedeni Ragnarök'de yani dünyanın sonunda olacak savaşta Odin'in yanında savaşacak güçlü savaşçılar toplamaktır. Modern sanatta Valkürler bazen muazzam güzellikte, zırh kuşanmış, kasklı, mızraklı, kanatlı atlara binmiş dişilerdir ama aslında Valkür atları, kurtlarla kırmadır. Yani bilinenin tersine Valkürler kanatlı atlar sürmezler. Onların evcil hayvanları cesetlere ve ölü savaşçılara dadanan sürülerden oluşan kurtlardır.
Bu promosyon 19 Ekim saat 12'ye kadar mağazamızda ki ilk 1200 Binicilik geni ile sınırlıdır. Bir Gen alana = Bir tane bedava !!

Rihanna'nın hayranı mısın ?

Selam Dollzlar;

Kesinlikle Rihanna'yı tanıdığınıza eminim. "Pon de replay" veya "Don't stop the music" şarkılarıyla hepimiz eğlenip kaç kere dans ettik. Gûzel ve iyi bir şarkıcı olmasının yanı sıra; modadan anlayan ve zevkli olan bir kadın olduğu şüpesiz.


Ohmydollz da yeni bölümümüz "hayranı" sayesinde bütün sevdiğiniz starları bulabileceksiniz. Prensip çok basit : Rihanna'ya hayranı olduğunuza inandırır sanız loftunuza ziyarete gelebilir veya sizi porhe'siyle bir tur atmaya götürebilir !

Tabi dikkatli olun, birinin hayranı olmak bazen çok kolay olmaya bilir. Rihanna'nın haftalık programı çok yoğun, bir hafta içinde onun dikkatini çekmeyi başarmalısınız !

iyi oyunlar ve eğlenceler ^^

Postacı Midilli

Midilli Vadisinin mağazasında Ors karşılığında bulabileceğiniz en son çıkan genler : Postacı Geni !


Mektup, gazeteci, havale, paket gibi maddeleri, gönderilen yere gönderen posta idaresi görevlisine verilen addır. İlk Posta Teşkilatı Tanzimat Fermanı ile yaşanan gelişmelerin sonucu olarak Osmanlı Devletinin tüm halkının ve yabancıların posta ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla Nezaret olarak 23 Ekim 1840 tarihinde kurulmuştur.İlk Postahane ise İstanbul'da Yeni Camii avlusunda Postahane-i Amire adı ile açılmıştır. Bu gün PTT olarak bildiğimiz yani T.C. Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü kuruluşu açılışından beri bizlere aralıksız hizmet vermeye devam ediyor.

PROMOSYON ve Sonbahar Renklerindeki Yeni Yatak Odası Takımı !

Yeni bir odaya sahip olmak için bu çok ÖZEL PROMOSYONdan yararlanın : Mimarlık ofisinden 150 Fee'z karşılığında bir oda almak yerine sadece 100 Fee'z karşılığında yeni bir odaya sahip olun.

Bu Promosyon 16 Ekim 2009 tarihine kadar geçerlidir.

Yeni Sonbahar yatak odası takımını, Automnal mağazasında keşfedin !


Yatak odası takımını; Automnal mağazasın daki İnteraktif sonbahar kataloğunda bulabilirsiniz.

İyi EğlenceleR ^^

Binicilik Geni !

Midilli Vadisinin mağazasında bulabileceğiniz en son çıkan genler : Binicilik Geni !

1,8 milyon yıl önce, atın görüntüsü mağara resimlerinde, Neandertal adamının yanında görünmeye başlar. O zamandan beri insanlık tarihi atınki ile birleşir. Bronz çağının başlangıcında (M.Ö. 1800-700 arası) insanoğlu atı evcilleştirdi. Bütün ırklar at gücünden mümkün oldukça yararlanmaya başladı. Eğer bu gün buralara gelebildiysek, bu gerçekten atların sayesindedir !

Bu promosyon 16 Ekim saat 12'ye kadar mağazamızda ki ilk 1200 Binicilik geni ile sınırlıdır. Bir Gen alana = Bir tane bedava !!

Sonbahar Perisi

Automnal mağazasının açılışını ve yeni sonbahar-kış sezonunun başlangıcını kutlamak nedeniyle çok özel bir elbise : Sonbahar Perisi


İyİ EğLeNCeLeR ^^

Yeni Terazi Geni !

Midilli Vadisinin mağazasında bulabileceğiniz en son çıkan genler : Terazi Geni !

Doğuştan fedakarlıkları ve hoşgörülükleriyle tanınan terazilerin sezgileri gelişmiş olur. Herhangi bir konuda karar vermeden önce, bütün şartları dengeye getirmeye ve tartmaya çalışırlar. Girişken ve hoşsohbet olan teraziler beğenilmekten çok hoşlanırlar. Sanat dallarında da genellikle çok başarılıdırlar.

13 Ekim saat 12'ye kadar ilk 1200 Terazi genini mağazadan alabilirsiniz. Bir alana = Bir tane bedava!!

2009-2010 Sonbahar-Kış Koleksiyonu Kataloğu ve Automnal Mağazasının Açılışı

Merhaba Dollzlar !

Bu gün Automnal Mağazası kapılarını açıyor ! Yeniliklerden yanı sıra, geçen senelerden kalan sevdiğiniz kıyafetleri tabiki bulabileceksiniz.


Sizleri Yeni ve İnteraktif olan 2009-2010 Sonbahar-Kış koleksiyonu kataloğumuza göz atmaya davet ediyoruz. Tabiki bu katalog; haftadan haftaya yeni giysilerle daha da zenginleşecek ! Göze hoş olduğu kadarda kullanışlı olan katalogda; hangi giysinin hangi aksesuarla kullanıldığını ve Sarah'ın tavsiyelerini daha kolay bulabileceksiniz.

Kataloğu görmek için Automnale mağazasına gidip, aşağıda örneğini gördüğünüz düğmeye tıklamanız yeterli :

İyi EğLenCeleR kıZLaR ;) ^^

Midilli Vadisi Yarışma Sonuçları

Oyuncular tarafından seçilen haftanın en güzel midillisi :
n°1 : sewicik; sevied adlı midillisi ile kazandıkları :
  • 1. sıra rozeti
  • Dansçı geninin tamamı
  • 5 tane şampiyon yulafı
  • 5 tane altından nal
  • 5 tane sihirli tuz kalıbı


n°2 : fairy_love; Barbie adlı midillisi ile kazandıkları :
  • 2. sıra rozeti
  • Aksesuar + Göz kamaştırıcı star dansçı geni
  • 3 tane şampiyon yulafı
  • 3 tane altından nal
  • 3 tane sihirli tuz kalıbı


n°3 : sevgidolu; sedi adlı midillisi ile kazandıkları :
  • 3. sıra rozeti
  • göz kamaştırıcı star dansçı geni
  • 2 tane şampiyon yulafı
  • 2 tane altından nal
  • 2 tane sihirli tuz kalıbı


Arkadaşlarınızı Sevindirin !

Arkadaşlarınıza gönderebileceğiniz yepyeni hediyeler ! İster çok sevimli kaktüslerden birini, ister güneşe aşık ayciceğini ya da mükemmel doğum günü pastalrından birini seçin !

İyi EğLenCeLeR ^^

Kütüphane Geni !

Midilli Vadisinin mağazasında bulabileceğiniz en son çıkan genler : Kütüphane Geni ! Havanın güzel olmadığı günlerde zamanınızı okuyarak geçirebilirsiniz. Dışarıda havanın kapalı, güneşin kayıplarda olduğu zamanlarda; sıcacık evimizde kitaplar sayesinde dolaşıp maceralar yaşamak kadar güzel bir şey varmıdır ! Birde yanında sıcacık çay !

9 Ekim saat 12'ye kadar ilk 1200 Kütüphane genini mağazadan alabilirsiniz. Bir alana = Bir tane bedava!

Zen Bir Salon !

Merhaba Dollzlar !

Salonunuz için Zen bir ortam mı istiyorsunuz ?Yeni Zen salon takımını Asian Mağazasında bulabilirsiniz !

İyi eğlenceLeR ! ^^

Ay Festivali Midillisi !

Midilli Vadisinin mağazasında bulabileceğiniz en son çıkan genler : Ay Festivali Midillisi ! Her yılın eylül ayında dolunaylı bir gece sırasında çinlilerin kutladığı bir bayramdır. Bu geceki dolunay senenin en parlak ve en yuvarlak olan dolunayıdır. Ailenin birlikteliğini ve önemini işleyen bir bayramdır. Çinli köylüler ay tanrısının onları koruması ve iyi bir sene geçirmeleri için bu kutlamaları düzenlerler.

5 Ekim saat 12'ye kadar ilk 1200 Ay Festivali genini mağazadan alabilirsiniz. Bir alana = Bir tane bedava!

Estival Mağazası Kapılarını Kapatıyor, -%30 İNDİRİM

Selam Dollzlar !

Estival Mağazası 3Ekim 2009 günü kapılarını kapatacak. Bu günden itibaren bu mağazadaki bütün ürünler %30 indirim ile satılmaktadır.

Bu olaydan faydalanmanın tam zamanı ! ^^