Yeni Oda : Sokak !

Alp tarafından, pazar 29 kasım 2009 saat 21:59 :: Ohmydollz

Selam Dollzlar !

İşte Ohmydollz'da yeni bir oda ! Evinizin bulunduğu sokak ! Evinizin dış görünüşünü istediğiniz gibi inşa edebileceksiniz ! İstediğiniz bina görünümünü, kremitlerin rengini, pencerelerinizin şeklini veya manzarayı seçebileceksiniz... Böylece Dollzunuzun evi gerçek bir dış görünüşe bürünecek !


Bu yeni odayı 150 Fee'z karşılığında Mimarlık Ofisinden sipariş edebilirsiniz
Evinizin dış görünüşünü süslemek için açılan Yeni Bricoland Mağazasını ziyaret edebilirsiniz !

Tinker Perisi Midillisi !

Midilli Vadisinin mağazasında bulabileceğiniz en son çıkan genler : Tinker Perisi Geni !

Disneyin perisi olmadan çok önce J. M. Barrie'nin Peter Pan romanında yarattığı bir hayal kahramanıdır. Tinker Bell'in; Peter Pan'a aşık olması, onun başka kızlara bakmasından hoşlanmaması yada Wendy'i tavlamaya çalışmasına sinir olması gibi özellikleri vardır. Bütün periler gibi bazen iyi bazen kötüdür. O kadar ufaktır ki aynı anda kalbinde sadece bir duyguya yer vardır !


Bu promosyon 3 Aralık 2009 saat 12'ye kadar mağazamızda ki ilk 1200 Tinker Perisi Geni ile sınırlıdır. Bir Gen alana = Bir tane bedava !!

Yeni Bal Arısı Geni !

Midilli Vadisinin mağazasında Ors karşılığı bulabileceğiniz yepyeni bir gen : Bal Arısı Geni !


Bal arıları (Apis) topluluk yaşamı sürdüren sosyal böcekler olarak, herhangi bir yuvada aile (koloni) oluştururlar. Bal arısı kolonisi, bir kraliçe (Ana arı), birkaç yüz erkek arı ve 10-80 bin işçi arıdan oluşur. Görünüş olarak birbirinden farklı olan bu üç arıdan kraliçe arı ve işçi arılar dişidir. Bal sağlığımız için son derece yararlıdır. Bu yüzden anne-annelerimiz ılık süt veya kaymakla bizlere sık sık vücudumuzdaki mikropları öldürmek için bizlere yedirirler :)

Midilli Vadisi Yarışma Sonuçları

Oyuncular tarafından seçilen haftanın en güzel midillisi :
n°1 : sewicik; sevied adlı midillisi ile kazandıklar :
  • 1. sıra rozeti
  • Dansçı geninin tamamı
  • 5 tane şampiyon yulafı
  • 5 tane altından nal
  • 5 tane sihirli tuz kalıbı


n°2 : defne; sevied adlı midillisi ile kazandıklar :
  • 2. sıra rozeti
  • Aksesuar + Göz kamaştırıcı star dansçı geni
  • 3 tane şampiyon yulafı
  • 3 tane altından nal
  • 3 tane sihirli tuz kalıbı


n°3 : irem__ilgen; sevied adlı midillisi ile kazandıklar :
  • 3. sıra rozeti
  • göz kamaştırıcı star dansçı geni
  • 2 tane şampiyon yulafı
  • 2 tane altından nal
  • 2 tane sihirli tuz kalıbı


Mutfağınızı mı değiştirmek istediniz ?

Oyunun resmi mağazasında yeni dizayn mutfaklari bulabilirsiniz !


iyi eğLenCeleR !! :)

Yay Burcu Midillisi !

Midilli Vadisinin mağazasında bulabileceğiniz en son çıkan genler : Yay Burcu Geni !

Yay burcu, zodyakta özgürlüğüne en düşkün burç olarak bilinir. Simgesi, mitolojide yeralan yarı at, yarı insan bir figür olan sentor, yani okçudur. Yay burcu insanının içinde hiç bir kötülük yoktur. İyi niyetlidir. Yay'ların en belirgin özellikleri arasında zeki, aynı anda birden fazla hobi ya da ilgi alanıyla meşgul olmaktan hoşlanan, sözünü esirgemeyen, dobra, direkt, dürüst olmaları sayılabilir. Yerinde duramayan insanlardir. Çoğu dışa dönük, konuşkan ve atılgan olabilir, kimi Yay'lar daha sakin yapıda kişilerdir. Yay'ların en kötü huyları arasinda şiddetle öfkeye kapılma eğilimi sayılabilir. Asla yalan söylemeye gereksinim duymaz. Yay'lar kendilerini aniden bir ilişkinin içinde bulabilirler ama sıra evlilik olunca durup biraz düşünürler. Evlenmeye karar verdikleri kişiyle çok mutlu ve huzurlu bir aile kurarlar. Ancak onları evlenmeye ikna etmek oldukça zordur.

Bu promosyon 27kasım 2009 saat 12'ye kadar mağazamızda ki ilk 1200 Yay Burcu Geni ile sınırlıdır. Bir Gen alana = Bir tane bedava !!

Sonbahar Koleksiyonunda Yeni Kıyafetler ve Halloween Mağazasında İndirimli Satış

Automnal mağazasında üç yeni kıyafet !


Halloween mağazası 30 kasım 2009'da kapanmadan önce %30 İndirimden yararlanın !

Veteriner Olun !

Selam Dollzlar !

Bütün bu Veteriner takımını Ohmydollz 4work mağazasında bulabilirsiniz !


İyi EĞLenCeLeR ! ^^

Halloween Yarışması Sonuçları !

Selam Dollzlar !

En sonunda sizlere yarışmaların sonuçlarını açıklayabileceğiz !

İşte hepimizi ürküterek bizden kilolarca bonbon kazanan üç dollz :

Miss neko , gerçekten tüylerimi ürpertiyor....


Tucsok , sevimli bir cadı...


Beahp , üzgün melek...


Bu yarışmaya bir çoğunuz katıldınız, teşekkür ederiz. Başka yarışmacıların fotoğrafları için buraya tıklayabilirsiniz.

Söz verdiğimiz gibi bütün yarışmaya katılanlara Sarah'nın hazırladığı bu elbiseyi hediye ediyoruz !


Eskimo Midillisi !

Midilli Vadisinin mağazasında bulabileceğiniz en son çıkan genler : Eskimo Geni !

İnuit, İnuklar veya Eskimo, Kanada'nın kuzeyi, Alaska, Grönland ve Sibirya'nın doğusunda yaşayan yerli halka verilen isimlerdir. Eskimolar, Eskimo - Aleut Ailesinin üyeleridir. Yupik halkı da Eskimo ailesine dahildir. Dünyada toplam olarak 100.000 - 150.000 Eskimo vardır. Bunların yaklaşık 40.000'i Kanada'dadır. Yerel folklorda Eskimo sözcüğünün "çiğ et yiyen kişi" anlamına geldiğine inanıldığı için bu kelimenin kendilerini tanımlamak amacıyla kullanılmasını hakaret kabul ederler. Bununla birlikte Eskimo sözcüğü diğer dillerde hakaret ya da küçümseme anlamı taşımaz ve antropoloji ve arkeolojide yaygın olarak kullanılır. İnuit ve İnuk sözcükleri Kanada'da resmi olarak Eskimo yerine kullanılmaktadır.


Bu promosyon 24 kasım 2009 saat 12'ye kadar mağazamızda ki ilk 1200 Eskimo Geni ile sınırlıdır. Bir Gen alana = Bir tane bedava !!

Midilli Vadisi Yarışma Sonuçları

Oyuncular tarafından seçilen haftanın en güzel midillisi :
n°1 : dodo-98; sevied adlı midillisi ile kazandıklar :
  • 1. sıra rozeti
  • Dansçı geninin tamamı
  • 5 tane şampiyon yulafı
  • 5 tane altından nal
  • 5 tane sihirli tuz kalıbı


n°2 : avril9898; sevied adlı midillisi ile kazandıklar :
  • 2. sıra rozeti
  • Aksesuar + Göz kamaştırıcı star dansçı geni
  • 3 tane şampiyon yulafı
  • 3 tane altından nal
  • 3 tane sihirli tuz kalıbı


n°3 : ayçe; sevied adlı midillisi ile kazandıklar :
  • 3. sıra rozeti
  • göz kamaştırıcı star dansçı geni
  • 2 tane şampiyon yulafı
  • 2 tane altından nal
  • 2 tane sihirli tuz kalıbı


Taylor Lautner'i Tavlayın !

Selam Dollzlar !

Bu hafta Twilight trilojisinin ikinci filmi sinamalarda gösterime giriyor ! Güzel Bella'yı bir kurtadamın, yani Jacob'un korumasına aldığını göreceksiniz ! Bu rol çekici ve yakışıklı Taylor Lautner tarafından oynanıyor.


Bella'nın yerine geçip Jacob'un başını döndürüp, tavlamaya çalışın ! Belki loftunuzu gezmeye gelebilir !

Dikkat Jacob'u tavlamak için sadece bir haftanız var. 25 kasım 2009 öğlen saat 12'de çok geç olacak !

Midilli Vadisi Tombola Sonuçları

İşte Halloween için düzenlenen tombolanın sonuçları :


1 - 1 spaille1(Serveur 2)

2 - 4 damned212(Serveur 1), kalimbra(Serveur 2), momololo1540(Serveur 2)

5 - 30 walooon(Serveur 2), marjo2311(Serveur 2), thiziri(Serveur 2), pony80150(Serveur 2), mamahexe81(Serveur 2), anju(Serveur Turque), phoque23(Serveur 1), hardyangel(Serveur 2), kaline34(Serveur 2), schilterus(Serveur 2), littlephill(Serveur 2), mcquaak(Serveur 2), chacha1609(Serveur 2), ksusha(Serveur Russian), lyrana(Serveur 1), pititange(Serveur 2), ilimilie(Serveur 2), cactus44(Serveur 2), bononn(Serveur 2), guenievre(Serveur 2), claudia122(Serveur 2), conagra(Serveur 2), princessin08(Serveur 2), princessnaddy(Serveur 2), coquelicot2(Serveur 2), chajie(Serveur 2)

31 - 50 marioondu91(Serveur 2), aker(Serveur 2), shuurei(Serveur 1), sandragirly(Serveur 2), calis730(Serveur 2), zefusee94(Serveur 1), cauvet(Serveur 2), st2s(Serveur 2), valerie78(Serveur 1), evarinya37(Serveur 2), bloody08(Serveur 2), pirenses-star(Serveur Turque), yayayoyop(Serveur 2), onirie(Serveur 1), darkfantasy(Serveur 2), ?¦?¦?(Serveur Chinois), petitesarah31(Serveur 1), peach99(Serveur 2), ponykiller(Serveur 2), sapaca(Serveur 2)

51 - 100 mikael34(Serveur 2), stuffi23(Serveur 2), lunar22(Serveur 2), cocotte93939(Serveur 2), bellegoss77330(Serveur 2), gazelle89(Serveur 2), hummelbiene(Serveur 2), marinedu25(Serveur 2), mefashionne(Serveur 2), laetitia77(Serveur 1), priscilla33(Serveur 2), silenci(Serveur 2), olwee(Serveur 2), dark0003(Serveur 2), cipolla6499(Serveur 2), +?engel(Serveur Turque), xxrainbowdashxx(Serveur 2), llr(Serveur 2), camillelara(Serveur 2), clopolou(Serveur 2), wagram(Serveur 2), camylle2002(Serveur 2), 5989(Serveur Chinois), geilekirsche(Serveur 2), rock(Serveur Chinois), clapy(Serveur 2), nicole1(Serveur 2), superange(Serveur 1), quebecpowa(Serveur Russian), miyuu(Serveur 2), samtpfoetchen(Serveur 2), freiday88120(Serveur 2), kairi2405(Serveur 2), celia2632(Serveur Chinois), ecadil(Serveur 1), lastrange(Serveur 2), teddyentchen(Serveur 2), marty99(Serveur 2), nann307(Serveur 2), vallynd(Serveur 2), jaqueline6(Serveur 2), imakoo(Serveur 2), maneije74(Serveur 2), genialmamy(Serveur 2), ¦?(Serveur Chinois), eidos21(Serveur 2), tuniwell(Serveur 2), mparty(Serveur 2), shitachan(Serveur 2), elizt(Serveur 2)

Ninja Midilli !

Midilli Vadisinin mağazasında bulabileceğiniz en son çıkan genler : Ninja Geni !

Çoğunlukla efendilerinin huzurundan kovulmuş veya kendi istekleriyle ayrılmış samuray ların zaman içinde sayıca az olmalarını bir avantaj haline dönüştürmek için oluşturdukları gizlilik temelli savaş sanatı ninjalık olarak tarihte yerini aldı. Bir ninjanın pek çok düvüş ve zihin tekniğine hakim olması gerekirdi. Bu nitelikler genellikle hasımları olarak muhattab aldıkları iyi eğitimli samurayları alt etmek için gerekliydi. Ninjaların bu teknikleri zaman içinde ayrı bir dövüş dalını oluşturdu ve Ninjutsu adını aldı. Zira gereken durumlarda bir çubuğu bile hasmı ağır yaralayabilecek hatta öldürebilecek şekilde kullanabilmeyi bilmek gerekiyordu. Klasik katana ve yay gibi silahların yanı sıra diğer pek çok silaha karşı da büyük avantaj sağlayabilen silahlar geliştirmek ninjaların öncelikli işlerinden biriydi. Dövüşün yanısıra bu silahlar ağaca tırmanmak, kazmak gibi gizlilik için gereken işlerin de yapılmasına da büyük ölçüde yardımcı olacak şekilde tasarlanmıştı.


Bu promosyon 20 kasım 2009 saat 12'ye kadar mağazamızda ki ilk 1200 Günahkar Melekı Geni ile sınırlıdır. Bir Gen alana = Bir tane bedava !!

Midilli Vadisi Yarışma Sonuçları

Oyuncular tarafından seçilen haftanın en güzel midillisi :
n°1 : vislak; sevied adlı midillisi ile kazandıklar :
  • 1. sıra rozeti
  • Dansçı geninin tamamı
  • 5 tane şampiyon yulafı
  • 5 tane altından nal
  • 5 tane sihirli tuz kalıbı


n°2 : sewicik; sevied adlı midillisi ile kazandıklar :
  • 2. sıra rozeti
  • Aksesuar + Göz kamaştırıcı star dansçı geni
  • 3 tane şampiyon yulafı
  • 3 tane altından nal
  • 3 tane sihirli tuz kalıbı


n°3 : sevgidolu; sevied adlı midillisi ile kazandıklar :
  • 3. sıra rozeti
  • göz kamaştırıcı star dansçı geni
  • 2 tane şampiyon yulafı
  • 2 tane altından nal
  • 2 tane sihirli tuz kalıbı


Zamanda Yolculuğa Hazır mısınız ?

Selam Dollzlar !

Bu hafta grafikçilerimiz, Amerikadan gelen Jazz kültürü ve Art Dekorasyon tarzı bir ortamı dollzlarımız için hazırlamışlar ! Bu dekorasyon sayesinde kendinizi birinci dünya savaşı sonrasında hissedeceksiniz. Tıpkı zamanda yolculuk gibi...


Zamanda Yolculuğa Hazır mısınız ? ^^

2012.fr - Oyun

Günahkar Melek Midillisi !

Midilli Vadisinin mağazasında bulabileceğiniz en son çıkan genler : Günahkar Melek Geni !

Dinlerce Cennetten kovulmuş melek olarak bilinir. Genellikle bunun nedeni Allah'ın kurallarına uymayıp, karşı gelmesinin cesaı olarak bilinir. Bu inanç bir çok dinde benzerlik gösterir. Mesela Hisdistanda bir inanışa göre, halk sanatı bu meleği aynı şekilde tasfir eder. Bu günün sanatçılarınca da çok sıklıkla kullanılan; eski sanat tarzının güzelliklerini tekrardan betimleyen bir konudur. Bizleri her zamanki gibi ürpertmeye devam eder !


Bu promosyon 13 kasım 2009 saat 12'ye kadar mağazamızda ki ilk 1200 Günahkar Melekı Geni ile sınırlıdır. Bir Gen alana = Bir tane bedava !!

Robbie Williams'ı Tavlayın !

Selam Dollzlar !

Yeni albümünün çıkması nedeniyle : Reality Killed The Video Star (Buradan dinleyebilirsiniz) asi ve seksi şarkıcı Robbie Williams dollzlara misafir olmaya geliyor !


Yeni albünün çıkışını kutlamak için Robbie Williams ile birlikte Amerika çöllerine tatile gidin.... En son video klibi "Bodies"'in sahnesini yaratın : maceracı bir ortama ve Arizona vadilerine sahip olun !


Sıra sizde ! Dikkat ! Yakışıklı Robbie bir hafta sonra burada olmayacak !17 Kasım 2009 saat 12'de çok geç olabilir....

BerlinDuvarı Midillisi !

Midilli Vadisinin mağazasında bulabileceğiniz en son çıkan genler : BerlinDuvarı Geni !

Berlin Duvarı (Almanca: Berliner Mauer) Doğu Almanya vatandaşlarının Batı Almanya'ya kaçmalarını önlemek için Doğu Alman meclisinin kararı ile 13 Ağustos 1961 yılında Berlin'de yapımına başlanan 46 km uzunluğundaki duvar. Batı'da yıllarca "Utanç duvarı" (Schandmauer) olarak da anılan ve Batı Berlin'i bir ada gibi abluka altına alan bu betondan sınır, 9 Kasım 1989'da Doğu Almanya'nın, isteyen vatandaşların Batı'ya gidebileceğini açıklamasının ardından tüm tesisleriyle birlikte yıkıldı. Bu kararı halka açıklamak üzere bir basın toplantısı düzenlendi. Karar açıklandığı andan itibaren duvarın iki tarafında yüz binlerce insan birikmeye başladı.Gece yarısına doğru hükümet ilk olarak Brandenburg Kapısı'ndan başlayarak barikatları ve geçiş önlemlerini kaldırdı. Her iki Almanya tarafından yaklaşan insanlar duvarın üzerinde buluştular. İnsan seli bir saat içinde yüz binlere ulaştı.Duvarın şehrin içinden geçen kısmı aynı yılın Kasım ayına kadar neredeyse tamamen ortadan kaldırıldı. Nitekim Berlinliler onlarca yıl bölünmüşlüğün yara izlerini bir an önce bertaraf etmek istiyordu. Duvar yıkıldıktan bir süre sonra yapılan ankette halkın bir kısmının duvar yıkılmadan önce daha memnun olduğu görülmüştür. Bunun başlıca sebeplerinden birisi, Doğu tarafında insanların eğitim, sağlık gibi hizmetleri parasız alıyor olması ve sosyalizmin nispeten eşit koşullar sağlıyor olmasıydı. Duvarın yıkılmasıyla beraber bu tarz hizmetlerin eksikliği duyulmaya başlandı, Batı Almanya'nın kapitalist sistemine ve rekabet ortamına uyum güçlükleri yaşandı. Batı tarafındakiler ise Doğu'nun yapılandırılmasına yönelik ek vergilerden rahatsızlık duymaktaydılar. Halen, Almanya'nın en yüksek işsizlik oranları Doğu şehirlerindedir. Sosyalizm döneminde işsizlik gibi bir soruna sahip olmayan Doğu Almanya vatandaşları, duvarın yıkılmasıyla birlikte kapitalist ekonominin farklı koşullarıyla karşı karşıya kaldı.


Bu promosyon 12 kasım 2009 saat 12'ye kadar mağazamızda ki ilk 1200 BerlinDuvarı Geni ile sınırlıdır. Bir Gen alana = Bir tane bedava !!

Berlin Duvarının Yıkılışı

Selam Dollzar !

Bu gün 9 Kasım ve Berlin duvarının yıkılışının 20. yıldönümünü kutluyoruz ! 28 yıl boyunca askeri güçlerin ve duvarın ikiye ayırdığı Doğu Almanya (komünist) ile Batı Almanya (kapitalist), halklarının bir birleri ile görüşmelerine izin vermiyorlardı. Sovyet Rusyanın zayıflaması ve Doğu Almanyanın kararlılığı 9 kasım 1989'da duvarın yıkılmasına neden oldu. Bu olay avrupada bir barış sembolü oldu; birleşmiş ve özgür bir avrupanın kuruluşunun simgesi haline geldi.

Bu olayı kutlamak için grafikçilerimiz sizlere bu iki Almanyanın zıtlıklarını içeren dekorasyonlar hazırladılar. Bütün mobilyalar aynı anda 80 yılların sonunda ki doğu Almanyayı ve barok dönemi tarzını içerirken; büyük pencerede ise modern ve gelişmekte olan batı Almanyayı temsil etmektedir.


Oh my dollz sayesinde bu gün DAC (Demokratik Almanya Cumhuriyeti) ile FAC'ı (Federal Almanya Cumhuriyeti) birleştirerek ikisininde en iyi yanlarından yararlana bilirsiniz.

İyi EĞlenCeLer ! ^^

Akrep Midilli !

Midilli Vadisinin mağazasında bulabileceğiniz en son çıkan genler : Akrep Geni !

Akrepler doğuştan asabilerdir. Sanki kendilerini hitap etmek için; hayatları boyunca süren bir güreş karşılaşmasındalarmış gibi, karşılarındakini iğnelemekten alı koyamazlar. Amaçları kötü değil, aslında karşılarındakini daha iyi tanımak için böyle davranırlar. Hayatı, duygularını ve tasalarını isyankar bir şekilde ifade ederler ! Gizemli ve içedönük kişilikleri ile insanları genellikle hareket ve cavaplarıyla şaşırtırlar. Sıradan değildirler...ama bir kere güvendilermi....sonuna kadar severler !


Bu promosyon 10 kasım 2009 saat 12'ye kadar mağazamızda ki ilk 1200 Akrep Geni ile sınırlıdır. Bir Gen alana = Bir tane bedava !!

Arkadaşlarınıza Gönderebileceğiniz Yeni Hediyeler !

Selam Dollzlar !

İşte diğer Dollzlara gönderebileceğiniz yeni hediyeler ! Sizin yada arkadaşlarınızın evlerini süsleyecek çok şık çiçek ve bitkileri hediye bölümünde bulabilirsiniz.


İyi eĞlencLer ^^

Halloween Kasaları


En sonunda Halloween kasaları geldi ! Karşınıza çıkan bir kaç yarasa, balkabağı ya da cadı karşılığında bir çok hediyeler kazanabilirsiniz :

-1,2 yada 3 tane tombola bileti -300 ors -10 çayırda yer değiştirme -rasgele bir gen

Yarasa kasası :

Bu kasayı açar açmaz 5 tane tombola bileti ve sıradaki hediyeleri kazanırsınız :

-10 veya 20 tombola bileti -rasgele 3 gen -1 özel halloween geni ve rasgele 1 gen

Bu son iki kutuda bula bileceğiniz özel genler bunlardır :

Tombola biletleri 12 kasım daki çekilişte sahiplerini bulacak. İkramiyeler :

-200 gen -500 booster -200 çayırda hareket -100 000 ors -.....

Midilli Vadisi Yarışma Sonuçları

Oyuncular tarafından seçilen haftanın en güzel midillisi :
n°1 : sewicik; sevied adlı midillisi ile kazandıklar :
  • 1. sıra rozeti
  • Dansçı geninin tamamı
  • 5 tane şampiyon yulafı
  • 5 tane altından nal
  • 5 tane sihirli tuz kalıbı


n°2 : sevgidolu; sevied adlı midillisi ile kazandıklar :
  • 2. sıra rozeti
  • Aksesuar + Göz kamaştırıcı star dansçı geni
  • 3 tane şampiyon yulafı
  • 3 tane altından nal
  • 3 tane sihirli tuz kalıbı


n°3 : timsahi; sevied adlı midillisi ile kazandıklar :
  • 3. sıra rozeti
  • göz kamaştırıcı star dansçı geni
  • 2 tane şampiyon yulafı
  • 2 tane altından nal
  • 2 tane sihirli tuz kalıbı


Sonbahar-Kış Koleksiyonunda Yeni Giysiler

Selam Dollzlar !

Automnal Mağazasındaki Yeni Kıyafetler !



İyi EĞlenCeLeR ^^

Cruella Midillisi !

Midilli Vadisinin mağazasında bulabileceğiniz en son çıkan genler : Cruella Geni ! Cruella; 101 Dalmaçyalı çizgi filminin kötü roldeki karakteridir. Adı ingilizcedeki acımasız : "cruel" kelimesinden gelir. Acımazsızdır çünkü dalmaçyalıların derisinden manto yapmak istemektedir !!! Soyadı "De Vil" tıpkı adı gibi ingilizce kökenli bir kelime oyunundan gelir : "De Vil" = "Devil" yani şeytan anlamındadır. Cruella karakteri büyük ölçüde akrtris Tallulah Bankhead'en esinlenerek yaratılmıştır. Bu yüzden filmde Cruella'nın garip hareketleri aynı şekilde çekilmiştir.

Bu promosyon 6 kasım 2009 saat 12'ye kadar mağazamızda ki ilk 1200 Cruella Geni ile sınırlıdır. Bir Gen alana = Bir tane bedava !!

Yeni Giysiler !

Dollzsunuz için iki son moda yeni giysi !


iYi eĞlenCEleR ^^