OhMyDollz, bütün Çinli oyuncuların bayramını kutlar !

Alp tarafından, cuma 30 eylül 2011 saat 19:10 :: Ohmydollz

你好* kızlar !

Bu gün Çin ulusal bayramı !

Bunu kutlamak için, Feng Shui tarzında yeni mobilya takımını ve harika bir elbiseyi keşfedebilirsiniz.

Bütün yenilikleri magasin Asian'da bulabilirsiniz

Bu yernilikler için Marie'ye teşekkürler !

OhMyDollz'da iyi Çin ulusal bayramları !

*NiHao = Çince "İyi günler" ^^

iTCG : Cinci

Cinci ödülünü başaramayanlar, artık Eredan iTCG'nin dükkanından alabilirler.

Ödüle sahip olmak için değişik oyunculara karşı, sadece Büyü Hasarı vererek 7 parti ve Fiziksel Hasar vererek 7 parti kazanın. Eğer başarılı olursanız Ataları yakarış kartıyla Cinci sıfatını kazanırsınız.

Ataları yakarış : +1 Zeka. Eğer karakteriniz ölürse, diğer karakterleriniz 2 Hayat puanı, +1 Zeka kazanır ve partinin sonuna kadar diğer Irklarına ek olarak Ölmemiş olurlar. Sürekli.

Senyör Galmara, Méragi'ye kadar çok uzun bir yolcuk yapmıştı. Xziarite'nin harika mimarisine, düzenine ve huzuruna hayran kalmıştı. Evlerin sade, basit stilleri ve insanların bir birlerine olan saygıları çok hoşuna gitti. Bu sebeble uluslar arası ilişkiler uzmanı olmak istemişti. Gezmeyi, yeni yerler görmeyi, insanlarla tanışmayı ve politika ile diplomasiyi seviyordu...

Hepinize iyi oyunlar !

Eredan iTCG, koleksiyonluk kart oyunu.
İsterseniz bu oyunu Facebook'ta oynayabilirsiniz !

OhMyDollz Estival mağazasında son indirim : -%70 !

Selam dollzlar !

Özel olarak, Estival mağazasının bütün ürünlerinde -%70 indirim yapıyoruz !

Ve bu mağazanın kapanışını bir gün erteledik, yani yarın sabaha kadar vaktiniz var !

Fırsatı kaçırmayın !

OhMyDollz'da iyi shoppingler !

OhMyDollz'da iki yeni meslek ve elbiseleri !

Bonjour dollzlar !

İki yeni klasik mesleği OhMydollz'da keşfedebilirsiniz !

Avukat ya da Oyun tasarımsısı olmak için sitenin üstündeki meslekler sekmesine tıklayın.

Bu iki yeni mesleğe eşlik etmeleri için 4Work mağazasında iki elbiseyi bulabilirsiniz

Bu elbiseleri Christin ablanız sizler için tasarladı !

OhMyDollz'da iyi eğlenceler !

Midilli Vadisi Yarışma Sonuçları

Oyuncular tarafından seçilen haftanın en güzel midillisi :
n°1 : yasemin6; sevied adlı midillisi ile kazandıklar :
  • 1. sıra rozeti
  • Dansçı geninin tamamı
  • 5 tane şampiyon yulafı
  • 5 tane altından nal
  • 5 tane sihirli tuz kalıbı


n°2 : bal113; sevied adlı midillisi ile kazandıklar :
  • 2. sıra rozeti
  • Aksesuar + Göz kamaştırıcı star dansçı geni
  • 3 tane şampiyon yulafı
  • 3 tane altından nal
  • 3 tane sihirli tuz kalıbı


n°3 : savasşçı_kız; sevied adlı midillisi ile kazandıklar :
  • 3. sıra rozeti
  • göz kamaştırıcı star dansçı geni
  • 2 tane şampiyon yulafı
  • 2 tane altından nal
  • 2 tane sihirli tuz kalıbı


iTCG : Destan + Tombala sonuçları

Bu günden itibaren, 6 ekim 2011 saat 8'e kadar yeni ödülü kazanmayı deneyebilirsiniz.
Sadece bu belirtilen süreler arasında başarmayı deneyebilirsiniz.

Kazanmak için; Destenizde sadece 1. seviyede olan kart ve karakterlerle, değişik oyunculara karşı 20 parti kazanın. Eğer başarılı olursanız Korkusuz ... kartıyla Avalonieli sıfatını kazanırsınız.

Korkusuz ... : +2 Saldırı, +1 Savunma. Eğer karakteriniz Mevki bonusundan yararlanmıyorsa yararlanmasını sağlar. "... ve kusursuz" Zincirlemesi.

Aez'in Camlahan'a geridönüşü gösterişli ve zafer içinde oldu. Atının yeşil eyer örtüsünde 5 ata kılıcı parıldaya, parıldaya sehire girerken, savaşçı sıfatının yerini kahraman alıyordu. Artık bütün krallığın umudu ona bağlıydı...

Sonbahar Turnuvası Tombala Sonuçları.

Ve işte Sonbahar Turnuvası Tombalasını kazananlar, hepinize tebrikler !

1., efsanevi paket kazandı : Kashigaasa

2.'den 20.'ye, 2şer tane premium booster hediye !
ETHAN ATHOS, Marcelo_Rodrigues, Christian_Rivasv, Guigo_Riff, Unfathomable, Bibi_Tomfat, xxGaboxx, tsaint, Roarky, Rafael_Cassalichio, 1Guanche, Patricio_Luis_Fumas, Chen_Ti, Stefano_Trapani, 偉峰_魏, Tempest Poet, canlan, Shikamarimo, aznvietboi

Hepinize iyi oyunlar !

Eredan iTCG, koleksiyonluk kart oyunu.
İsterseniz bu oyunu Facebook'ta oynayabilirsiniz !

iTCG : Paralı Asker takviyesi !

Gökten düşen taşının kargaşasından uzaklarda, Avalonie Kralı Aez'in hikayesini keşfedin. Artık onun topraklarında yani 7 krallığın en ucunda, 5 ata kılıcına sahip olduğu için ona saldıranlar olmuştu. Böylece büyük bir destan başladı !

Bu yenilikle beraber, sizlere yeni bir Paralı asker kastı sunuyoruz : Avalonieliler ! Şövalye kurallarınahatasızuyan Avalonieliler hayatlarını kendilerini geliştirmeye adamışlardır. Gameplayleri oyuna iki yenilik getirdi : Seviye değişimi ve Görev kartları.
Bu yenilikte ayrıca Tempus kartlarını bulabilirsiniz : Tempus kartıyla oyunu hızlandırarak rakiplerinizden hızlıca kurtulabilirsiniz.

Görev Hareket kartları : bazı objektifleri tamamladınızmı bu kartlar fazladan bonus kazanmanızı sağlarlar. Mesela Kaderini yapmak kartı => Turun sonunda, eğer karakterlerinizden biri "Avalonie'nin kutsal lamı"nı taşıyorsa ve bu tur savaştıysa, partinin sonuna kadar +5 Saldırı kazanır ve "Kaderini yapmak" kartı yere gider.

Seviyeler: bu kartın etisiyle oyundaki karakter ve kartlarınızın seviyesini artırabilirsiniz. Dikkat seviye bonusundan yararlanan karakter gelişim yapmış sayılmaz. Mesela Aez seviye 2, 1 Seviye kazanır ve 3. seviyeye gelir, ama bu kart özelliğini değiştirmiş sayılmaz ve 2. seviyede kalır. Kartların gelişimi sadece Deneyimle oyun dışında yapılabilir.

Avalonie Kraliçesi Aelide (ve her iki gelişimi). Nadir. Karakter. Paralı Asker. Savaşçı. İnsan. Avalonie. Zeka 1. Saldırı 4/6. Savunma 2. Hayat puanı13.Eğer Takı oynarsanız Zincirleme hakkı kazandırır. 1., 3. ve 5. turlarda : Avalonieli karakterleriniz turun sonuna kadar 1 Seviye kazanır.

Dalgın Nadir. Hareket. Karşılaşmanın başlangıcından sonuna kadar, rakip karakterin Savunması = 0. Zincirleme. Süre : 3 karşılaşma.

Avalonie'nin kutsal lamı. Nadir. Tek elli Eşya. Avalonieli. +X Saldırı ve X karakterinizin Seviyesine eşittir. 1 Hayat puanı kazandırır ve eğer "Hayati vuruş" oyundaysa +1 Savunma. Karşılaşmanın sonunda aktif olur. Sürekli.

Yer altında altı feet. Nadir. Hareket. +1 Saldırı ve eğer karakteriniz hiç bir Eşya taşımıyorsa fazladan +1 Saldırı kazandırır. Paralı Asker : Fazladan +1 Saldırı. Zincirleme.

Tempus (ve her iki gelişimi). Az bulunur. Karakter. Paralı Asker. Büyücü. İnsan. Tempus. Zeka 1. Saldırı 3/5. Savunma 1. Hayat puanı 13. 4., 8. ve 12. turlarda : +1 Savunma.

Antrenman Az bulunur. Hareket. Savaşçılarınızdan birini seçin ve bu kartı takın, bu karakter İki eli kullanma kazanır. Sürekli.

Zamansal uyumsuzluk. Az bulunur. Hareket. Tempus. Savaşçı: karakterinizin aldığı hasarları -X puan azaltır ve X, Savunmasına eşittir. Büyücü : +X Savunma kazandırır ve X, karakterinizin Zekasına eşittir. Zincirleme.

İyi şanslar Az bulunur. Hareket. Avalonieli. Rakip karakterin sürekli kartlarından rasgele seçilen bir tanesi yere gider. Destenizdeki ilk Avalonieli Eşyası, hemen Elinize gelir. Karşılaşmanın sonunda bu kart Destenize geri gider.

Avalonie koruyucusu Johan (ve her iki gelişimi). Yaygın. Karakter. Besisuyu kalbi. Büyücü. Daïs. Dünya-Ağaç. Zeka 1. Saldırı 5/7. Savunma 2. Hayat puanı 13. Eğer Tek elle Kılıç oynarsanız Zincirleme hakkı kazandırır. 2., 3. ve 4. turlarda : Destenizdeki ilk Görev rasgele seçilen savaşmayan karakterlerinizden birine takılacaktır.

Zafer Yaygın. Hareket. Avalonieli. +X Saldırı ve X, karakterinizin Seviyesi -1'e eşittir. Partinin sonuna kadar karakteriniz 1 Seviye kazanır. Karşılaşmanın sonunda bu kart Destenize geri gider. Eşya Zincirlemesi.

Kaderini yapmak Yaygın. Görev. Nadir. Turun sonunda, eğer karakterlerinizden biri "Avalonie'nin kutsal lamı"nı taşıyorsa ve bu tur savaştıysa, partinin sonuna kadar +5 Saldırı kazanır ve "Kaderini yapmak" kartı yere gider. Sürekli.

Köprü sınaması Yaygın. Görev. Avalonieli. Turun sonunda, karakterlerinizin Seviyelerinin toplamı 12'den fazlaysa, rasgele seçilen bir rakip karakter doğrudan 8 hasar alır ve bu kart yere gider. Sürekli.

Avalonie siperleri. Yaygın. Kalkan koruması Eşyası. Avalonieli. Savaşçı. Partinin sonuna kadar karakteriniz 1 Seviye kazanır. +2 Savunma. Sürekli. Avalonieli : Zincirleme.

Hayati vuruş. Yaygın. Takı Eşyası. İnsan. Avalonieli. Eğer "Avalonie Kraliçesi Aelide" karakterleriniz arasındaysa ve yaşıyorsa, +1 Zeka kazanır. Yaşayan Avalonieli bir karakterinizi seçin, bu karakter 2 hayat puanı kazanır. Sürekli.

Zamansal mix Yaygın. Zaman Büyüsü. Tempus. Büyücü. Yere bıraktıklarınız arasından rasgele seçilen 1 ya da 2 Zaman Büyüsü Destenize geri döner. Karşılaşmanın sonunda bu kart Destenize geri döner. Turun sonunda tur göstergesi rasgele 0 ile 2 arasında artar.

Zamansal bora Yaygın. Zaman Büyüsü. Tempus. Büyücü. 5. ve daha az turlarda : +3 Saldırı. Turun sonunda, tur göstergesi rasgele 0 ile 1 arasında artar. 5. ve daha fazla turlarda : alınan fiziksel ve Büyü hasarlarında -4.

Bir varmış bir yokmuş Yaygın. Hareket. Eğer karakteriniz Mevki bonusundan yararlanmıyorsa, yararlanmasını sağlar. İki karakterinde oynadığı Silahlar hemen aktif olur. Silah Zincirlemesi.

Kalkan hattı Yaygın. Hareket. Savunma Kalkanı taşıyan bütün Avalonieli karakterleriniz +X Savunma kazanır ve X, Kalkan taşıyan Avalonieli karakter sayısına eşittir. Sürekli.

Pelerinsiz ! Yaygın. Oyundaki her Giysi sahibinin Destesine geri döner ve taşıyan doğrudan 2 hasar alır..

Bonus !

29 elül 2011 saat 11'e kadar, dükkandan 12'lik ya da 4'lük booster alırsanız, fazladan bir tane bonus kart kazanırsınız !
Not : efsanevi paket kampanyaya dahil değildir.

Hepinize iyi oyunlar !

Eredan iTCG, koleksiyonluk kart oyunu.
İsterseniz bu oyunu Facebook'ta oynayabilirsiniz !

OhMyDollz'da, koronuzun en yakışıklısıyla tanışın !

Selam kızlar !

Bu gün OhMyDollz'da yeni kuru keşfedin !

Hiç şüphesiz lise korosunun en yeteneklisisin ! Ve aklınıza yakışıklı sporcu Tim takıldı, ama asi Chuck'ta hiç fena değil ! Hangisini tercih edeceksiniz ?

İlk tercihinden memnun olmayanlar bu sefere istisna olarak şanslarını bir daha deneyebilecekler !

Kuru tamamlamak için sadece 3 ekim saar 13'e kadar vaktiniz var. Tim ya da Chuck'tan birini seçerek süper hediyeler kazanabilirsiniz !

OhMyDollz'da iyi oyunlar !

OhMyDollz'da Happy Hours Günübirlik Satış !

Selam dollzlar, OhMyDollz'da bu gün boyunca süren Happy Hours Günübirlik Satışı kaçırmayın!

Günübirlik Satış nasıl oluyor ? Gün boyunca bir çok defa tamamen rasgele şekilde, seçilen bazı ürünler bir kaç dakikalığına indirime girer. İnidirime giren ürün, sitenin sol tarafında, avatarınızın altında görünür.

Dikkatli ve daha önemlisi hızlı olun !

OhMyDollz'da iyi shoppingler !

Haftanın Miss Ohmydollzları !


Miss Ohmydollz yarışmasının bu haftaki sonucu :

Miss OhMyDollz : superbody100 bizden 60$$$ ve Miss Ohmydollz taçını kazanıyor !

İkinci Miss OhMyDollz : miss-melek, bizden 30$$$ ve ikinci sırayı kazandı.

Üçüncü Miss OhMyDollz : susgunperi77, bizden 15$$$ ve ikinci sırayı kazandı.


Tebrikler Kızlar !!
Haftanın Top defilesine gidip manken Dollzlara göz atabilirsiniz.
Haftaya, yeni Miss OhMyDollz seçimlerine kadar kendinize iyi bakın !

iTCG : 27 Eylül 2011 Güncellemeleri

27 Eylül 2011 Güncellemeleri :

- Quilingo ve okooni karakterlerini artık 19. seviyeden itibaren dükkandan alabilirsiniz.
- Bazen Eşit silahlarla kartına karşılık vererek etkisiz kalmasını sağlayan hata düzeltildi.
- Başka kartın etkisiyle yere gitmesine rağmen, Gökyüzü sakini kartının etkisinin devam etmesi hatası düzeltildi.
- İmparatorluk Bayrağıyla, Shuriken gibi sürekli olmayan kartların arasında oluşan etkileşim hataları düzeltildi.

Hepinize iyi oyunlar !

Eredan iTCG, koleksiyonluk kart oyunu.
İsterseniz bu oyunu Facebook'ta oynayabilirsiniz !

Sonbahar özel defilesi !

Selam dollzlar !

En sonunda sonbahar geldi ! Yazı sevdiğim doğru ama sonbaharın güzel manzaralarına hayran olduğumda büyük bir gerçek ! Arkadaşlarımla ormanda dolaşıyoruz, meyveler topluyoruz, dökülen kızıl yapraklar ayaklarımızın altında çatırdıyor... Birden aklıma bu haftanın defile konusu geldi !

Defilenin konusu : Sonbahar !

Katılmak için yapmanız gereken çok basit: sonbaharla ilgili güzel ve orjinal elbise yaratmanız yeterli ! Aklıma bir sürü fikir geliyor : ormanda dolaşmak için harika bir elbise ya da sonbahar renklerinde bir elbise ya da orman manzaralı bir elbise vs... En orjinal elbiseyi yaratıp haftanın Miss Ohmydollzu olabilirsiniz !

Bu hafta ki elbisenizi hazırlarken giymeniz gerekenler :

- Basics mağazasından 1 eşya

- Automnal mağazasından 1 eşya


OhMyDollz'da iyi defileler ! !

Günü birlik satışta interaktif at !

Merhaba kızlar !

At sevenler ve binicilik tutkunları !

Hemen bu gün, harika interaktif atı 48 saat boyunca sürecek olan günü birlik satıştan yararlanarak sahip olabilirsiniz !




Sadece 28 eylül çarşamba saat 13'e kadar günü birlik satıştan yararlanabilirsiniz !

OhMyDollz'da iyi oyunlar !

OhyDollz Inspiration mağazasında iki yeni elbise !

Selam kızlar !

Bu gün, son iki resmi yarışmanın galiplerinin tasarımlarını bulabilirsiniz : "Yaz ve tatil" ve "British Touch" !

Elbiselerini görmek için Inspiration mağazasını ziyaret edin

Fllbf ve Missamy'i harika tasarımlarından dolayı tebrik ediyoruz !

İyi çizim yaptığınızı mı düşünüyorsunuz, öyleyse grafik yarışmamıza katılamak için ne bekliyorsunuz ? Forumu ziyaret edin !

OhMyDollz'da iyi eğlenceler !

iTCG : Amnezy turnuvası sonuçları

Amnezy Turnuvası

İşte Amnezy Elo turnuvasının galipleri.

1. : Shocri (Elo 2004), 111032 Kristal + Tandan yana, Güneş yanığı, Lamları bile artwork kartlarını kazandı
2. : Kid Darkness (Elo 1954), 88870 Kristal + Güneş yanığı, Lamları bile artwork kartlarını kazandı
3. : taribo (Elo 1930), 55627 Kristal + Güneş yanığı, Lamları bile artwork kartlarını kazandı

4. : baza7312 (Elo 1917)
5.: piccy (Elo 1908)
6. : Magnus_von_Wasmeier (Elo 1881)
7. : Death chain (Elo 1864)
8. : Simone_Difelici (Elo 1856)
9. : Rexed (Elo 1855)
10. : IoSonoUnPr0 (Elo 1854)

Lamları bile artwork kartını kazandı : baza7312, piccy, Magnus_von_Wasmeier, Death chain, Simone_Difelici, Rexed, IoSonoUnPr0, Doncel, Chrnazo, mathiewstone, Osyx, SCanchoG, marcc, Mercurios, Mochen, Axelandro, Nicola_Guarino, DarkGanon, alexand88, radamanthys, Raaz Az Ghul, nonokyo.
Güneş yanığı artwork kartını kazandı : piccy, Simone_Difelici, Axelandro.

Tebrikler !

Geçici Elo puanlarınız 1500 yapıldı ve bir hafta sonra sona erecek yeni bir turnuva başladı.
Gelecek pazartesi saat 9'a kadar Amnezy Elo turnuvasında savaşarak, yeteneğinizi gösterebilirsiniz.



İyi olan kazansın !

Eredan iTCG, koleksiyonluk kart oyunu.
İsterseniz bu oyunu Facebook'ta oynayabilirsiniz !

Ohmydollarz kampanyası !

Merhaba dollzlar !

OhMyDollz'da bu günden itibaren ve bütün haftasonu boyunca ohmydollarz özel kampanyasından yararlanabilirsiniz !

150 fee'z ödeyerek, 30 yerine 45 $$$ kazanın !

Yararlanmak için OhMyBank 'a uğrayın !

Kampanya pazar günü saat 13'te sona erecek.

OhMyDollz'da iyi eğlenceler !

iTCG : Önsöz + Gösterişli ödülü

Kış yaklaşıyor.

Bu günden itibaren, 29 eylül 2011 saat 8'e kadar yeni ödülü kazanmayı deneyebilirsiniz.
Sadece bu belirtilen süreler arasında başarmayı deneyebilirsiniz.

Kazanmak için; karşılaşmada dövüşmeyen karakterlerinize, insan olmayan kartlarınızla 300 karakteristik puanı ya da Hayat puanı kazandırın. Her partide 30 puandan fazla kazanamazsınız. Eğer başarılı olursanız Önsöz kartını ve Kışlık sıfatını kazanırsınız.

Önsöz : Hareket. Kolektör. "Başka bir karakterinizi seçin ve bu kartı ona takın. Bu karakter +2 Savunma ve karşılaşmanın başlangıcında 1 Hayat puanı kazanır. Sürekli. Büyü ya da Mucize Zincirlemesi."

Kara...
Sıcaklığın düşmesi lazımdı...
Ama hala daha yerin dibinde bile var...
Bu böyle olamazsı, yavaşça can çekişmenin ekosunu duyar gibiyim...
Acaba ne kadar uyudum ? Dükkanda yeni ödül.

Gösterişli ödülünü başaramayanlar, artık Eredan iTCG'nin dükkanından alabilirler.

Kazanmak için, değişik oyuncularla oynayarak 20 puan kazanın. Oynadığınız tur oyunda olmayan rakip karakteri öldürdüğünüzde 1 puan kazanırsınız. Eğer başarılı olursanız Gösteri devam ediyor katıyla Gösterişli sıfatını kazanırsınız.

Gösteri devam ediyor : Hareket. Nadir. Çapulcu. Kolektör. +2 Saldırı. Rakip karaktere takılır. Sürekli. Karşılaşmanın sonunda, -3 Zeka, -3 Saldırı, -3 Savunma. Karşılaşmanın başlangıcında, bu kart yere gider.

Hepinize iyi oyunlar !

Eredan iTCG, koleksiyonluk kart oyunu.
İsterseniz bu oyunu Facebook'ta oynayabilirsiniz !

Estival mağazası kapanmadan her şeyde -%50 İNDİRİM ! Ayrıca, OhMyDollz'da yeni salon mobilyaları !

Selam dollzlar !

Estival Mağazasında hiç bir şey kalmasın !

Estival mağazasının bütün ürünlerinde kapanmadan önce -%50 İndirim var !

Bu mağaza kapılarını 30 eylül öğleni kapayacak, bu beğendiğinizi almak için bir hafta demek !

Ayrıca, Léa ablanızın hazırladığı street dizaynlı yeni salon mobilyalarını, OMD Basics mağazasında bulabilirsiniz

OhMyDollz'da iyi eğlenceler !

Gelecek hafta interaktif at !

Merhaba dollzlar !

Gelecek hafta bu harika interaktif atı OhMyDollz'da kazanabilirsiniz !

Gelecek haftaya kadar sabretmeniz içim işte size ufak bir resmi :




OhMyDollz'da iyi eğlenceler !

iTCG : Büyük Sonbahar Turnuvası

Büyük Sonbahar Turnuvası

Barut tozu yanar gibi haber dört bir yana yayıldı. Amnezy, Gruplar konseyinin onayıyla en büyük savaşçıları Guem'e Büyük Sonbahar Turnuvasında kapışmaları için çağırıyor.Çılgın seyircilerin önünde gururla Grubunuzun bayrağını taşıyın.

Bu büyük turnuva 28 eylül 2011 saat 11'e kadar sürecek.

Bayraklarınızı gururla dalgalandırın !

Büyük Sonbahar Turnuvası karşılaşmaları sırasında, Grupların bayraklarını oynayabilirsiniz. Bu bayrakların Gruplara göre değişir, fakat genellikle partinin sonunun gelmesini hızlandırır.

Sonbahar Bayrağı. Kolektör, Eşya Bayrak. Gelişim ekranından, Sonbahar Turnuvasının 7 bayrağından birini geliştirebilirsiniz.

Geliştirerek yeni bir grup bayrağı kazanmanızı sağlar.
Dikkat : bu kart deneyim kazanmaz, koleksiyonunuzdan geçerek hemen geliştirebilirsiniz => Gelişim. Geriye sadece neye geliştireceğinizi seçmek kalıyor.

Sonbahar Bayrağını boosterlarda bulabilirsiniz (12'lik boosterlarda 1 tane, 4'lük boosterlarda 1/3 parçasını bulabilirsiniz. Dikkat Efsanevi paketlerde bu karttan yoktur)

Turnuva !

Bu turnuvaya katılmak için Turnuvalar salonuna gidin ve Büyük Sonbahar Turnuvasını seçin.
Katılım ücreti : 10000 kristal ya da 350 Fee'z.
Turnuva kısıtlamaları : Golem, Paralı Asker, Nedim karakterleri kullanılamaz.

Büyük Sonbahar Turnuvası ödülleri :

Turnuvanın ilk dörte birine giren oyuncular 12000 kristal kazanacak.

1. : Turnuvanın büyük galibi bir tane büyü ya da hareket kartı teklifinde bulunabilir, bu kart tekrardan ele alındıktan sonra, yenilikler arasında yer alabilecek ve Özel (design) versiyonu sahibine hediye edilecek + turnuvaya katılan başına 1500 kristal.
2. : turnuvaya katılan başına1000 kristal.
3. : turnuvaya katılan başına 800 kristal.
4.'den 8.'ye : turnuvaya katılan başına 400 kristal.
9.'dan 16.'ya : turnuvaya katılan başına 200 kristal.

Ödüller ve Hediyeleri

Turnuvada 3 tane ödül kazanabilirsiniz.

Büyük Sonbahar Turnuvasına katılarak 3 tane ödülü kazanabilirsiniz. Her biri ayrı bir Grup bayrağı kazanmanızı sağlar.
Bir defa hepsine sahip oldunuzmu, "Galiplerin en ünlüsü" kartını kazanırsınız.

Galiplerin en ünlüsü. Hareket, Kolektör, Nadir. Karakterinizle ayın Gruptan olan bütün karakterler +1 Zeka, +1 Saldırı ve +1 Savunma kazanır. Sürekli.

7 tane "Bayrak" Ödülü

7 Ödülü kazanmak için Gruplarınızın Bayrağını oynayın. Aralarından her hangi birini kaznamak için 7 grubun Bayrağından birini 30 defa oynamanız gerekir.
Bir kere hepsini yaptınız mı, "Eşit silahlarla" kartını kazanırsınız.

Eşit silahlarla. Hareket, Kolektör, Nadir. Süresi 1 turdan uzun olmayan, rakip karakterin oynayacağı bütün kartların kopyasını yapar. Bu kopyalar Grup, Sınıf, Irk ya da Kast sınırlması olmadan oynanan kartların arkasından hemen oynanır.

Sonbahar Tombolası.

Turnuvanın sonunda tombola bileti olanlar arasından çekiliş yapılacaktır (fazlandan her bilet kazanma şansınızı artırır) :
Birinci : 1 tane Efsanevi Paket (366 kart içerir).
İkinciden yirminciye : 2 tane premium booster.

Turnuvada kazandığınız her partiye karşılık bir tane Tombola bileti kazanırsınız.

NOT : Bu turnuva yarının yeniliğini etkilemez.

Hepinize iyi şanslar !

Eredan iTCG, koleksiyonluk kart oyunu.
İsterseniz bu oyunu Facebook'ta oynayabilirsiniz !

Midilli Vadisi Yarışma Sonuçları

Oyuncular tarafından seçilen haftanın en güzel midillisi :
n°1 : gokhan62; sevied adlı midillisi ile kazandıklar :
  • 1. sıra rozeti
  • Dansçı geninin tamamı
  • 5 tane şampiyon yulafı
  • 5 tane altından nal
  • 5 tane sihirli tuz kalıbı


n°2 : evrenj; sevied adlı midillisi ile kazandıklar :
  • 2. sıra rozeti
  • Aksesuar + Göz kamaştırıcı star dansçı geni
  • 3 tane şampiyon yulafı
  • 3 tane altından nal
  • 3 tane sihirli tuz kalıbı


n°3 : 00reyna00; sevied adlı midillisi ile kazandıklar :
  • 3. sıra rozeti
  • göz kamaştırıcı star dansçı geni
  • 2 tane şampiyon yulafı
  • 2 tane altından nal
  • 2 tane sihirli tuz kalıbı


Lüks butik : OhMyDollz'da yeni mağaza !

Selam kızlar !

Eylül ayına bayılıyorum, en sevdiğim ay ! Her yerde moda fashions weekler ve haute couture defileleri var, rüya gibi ! Bunu kutlamak için, sizlere OhMyDollz'da süper Fashion bir yenilik hazırladık !

Bu gün OhMyDollz City'de yeni mağaza kapılarını açıyor : Lüks butik !

Bu butik diğerlerine benzemiyor : en az 30. seviyede ya da oyunu 60 gündür oynuyor olmalısınız (bağlı olduğunuz gün sayısı).

Hemen, Cristina ablanızın sizlere hazırladığı yeni üç lüks elbiseyi keşfedebilirsiniz !

OhMyDollz'da iyi Shoppingler  !

<

iTCG : Eikytan

Taşyer Sınırları artık Eltarite ormanına varmıştı. Ne yazık ki, ününü kadar başarılı değildi. Guem topraklarının kaderi söz konusuyken, Taşyere umut bağlayanlar başarılı olduğunu görebilecekler mi ?

CDS'ye başka bir büyücü geldi ve Dünya-Ağaç büyüyor. Dünya-Ağaç üstüne kurularak oynanan doğa büyüleriyle etraflarındakileri tuzaklarıyla gafil avlayabilir...

Kış uykusu. Nadir. Hareket. -3 Saldırı, +2 Savunma ve 3 Hayat puanı. Savaşçı : karakterinizin aldığı fiziksel ve büyü hasarlarının etkisini -2 azaltır.

Fısıltı. Az bulunur. Hareket. Besisuyu kalbi. +2 Savunma. Süre: 2 tur. Dünya-Ağaç : rakip karakterin oynadığı, aktif olan her Hareket ya da Eşya kartına karşılık doğrudan 2 hasar ve eğer Zekası, Savunmasından farklıysa fazladan +1 hasar verir.

Kötü karşılaşma. Az bulunur. Doğa büyüsü. Besisuyu kalbi. Daïs. Dünya-Ağaç. Karşılaşmanın sonunda, eğer rakip karakter Mevki bonusunu almazsa, bu tur -1 Zeka kaybeder ve 5 Büyü hasarı alır. Süre : 4 karşılaşma.

Eikytan (ve her iki gelişimi). Yaygın. Karakter. Besisuyu kalbi. Büyücü. Daïs. Dünya-Ağaç. Zeka 2. Saldırı 3/5. Savunma 1. Hayat puanı 14. Eğer Eikytan Doğa büyüsü oynarsa +1 Savunma kazandırır. 2. ve 5. turlarda : +1 Zeka.

Eski değnek. Yaygın. Eşya, Tek elli Silah Değnek, Besisuyu kalbi. Aktifleştirme : Bütün karakterleriniz 1 Hayat puanı kazanır. Dünya-Ağaçlarınız, "Fısıltı" oynadığında Zincirleme kazanır. Dais : +1 Zeka. Zincirleme. Sürekli.

Çiçeklenme Yaygın. Doğa büyüsü. Besisuyu kalbi. Rakip karakter -2 Zeka kaybeder, daha sonra 3 Büyü hasarı alır ve eğer Saldırı min. puanı 12'den yüksekse fazladan +2 Büyü hasarı alır. Dünya-Ağaç : fazladan +2 Büyü hasarı.

Hepinize iyi oyunlar !

Eredan iTCG, koleksiyonluk kart oyunu.
İsterseniz bu oyunu Facebook'ta oynayabilirsiniz !

Haftanın Miss Ohmydollzları !


Miss Ohmydollz yarışmasının bu haftaki sonucu :

Miss OhMyDollz : superstar133 bizden 60$$$ ve Miss Ohmydollz taçını kazanıyor !

İkinci Miss OhMyDollz : fnd58, bizden 30$$$ ve ikinci sırayı kazandı.

Üçüncü Miss OhMyDollz : natalie11, bizden 15$$$ ve ikinci sırayı kazandı.


Tebrikler Kızlar !!
Haftanın Top defilesine gidip manken Dollzlara göz atabilirsiniz.
Haftaya, yeni Miss OhMyDollz seçimlerine kadar kendinize iyi bakın !

20 Eylül 2011 Güncellemeleri

20 Eylül 2011 Güncellemeleri :

-Köleleştiriş kartında oluşan hata düzeltildi.
- Alay ya da Hücum gibi kartların Saldırı min. puanını etkilemesinde oluşan hatalar giderildi.
- Çingenelik kartının kendinide yere atma hatası düzeltildi.
- Akümülhava kartının karşılaşma dışında, artık bonusu yanlış karakterlere vermiyor.
- Bütün karakterlerin Hayat puanları negatif olduğunda Zırhta çatlak kartının hasar vermemesi hatası düzeltildi.

Hepinize iyi oyunlar !

Eredan iTCG, koleksiyonluk kart oyunu.
İsterseniz bu oyunu Facebook'ta oynayabilirsiniz !

Shopping hastalığı ! OhMyDollz'da % 100 iade edilen ilk görev !

Selam dollzlar !

Shopping hayatınız mı ? Bir çift ayakkabı görünce dayanamıyor musunuz ? Gözünüze hep vitrindeki ufak bir etek mi takılıyor ya da yeni süper paltonuza çok yakışacak harika bir çantada aklınızda mı kaldı... Hiç şüphe yok ! Teşhiniz kesin : alış veriş hastalığına yakalanmışsınız !

"AA" (Anonim alışverişçiler) toplantıları bile artık bir işe yaramıyor : şehirde dolaşmaya çıkar çıkmaz yine alış verişe başlıyorsunuz. Hatta bu bağımlılık çalışmanıza bile engel oluyor... Bu durumdan kurtulmak için ne yapabilirsiniz ?

"- Merhaba, Ben... Benim itiraf etmem gereken bir şey var... Alışveriş bağımlılığım var... Benden daha güçlü, bir çift Louboutan gördümmü, hemen kredi kartımı çıkarıyorum... Artık bu bağımlılığımdan kurtulmalıyım !
Anonim alışverişçiler toplantısı kendime gelmeme yardımcı oldu !Artık bağımlılığıma yenik düşmeyeceğim ! Moda umrumda bile değil ! Eminim ! Ama yinede mağazaların olduğu sokaklardan geçmesem iyi olur..."

OhMyDollz'da maceraya katılın vebir çok hediyeyle, yeni mesleği kazanın ! Hediye olarak, yeni bir oda ve maaşınıza özel ek bonus kazanabilirsiniz, böylece görevin tamamının parasını, iade olarak toplam 8 ayda çıkarabilirsiniz !

Her etapta bir sürü hediye sizleri bekliyor !

Hikayede ilerledikçe, bölümler git gide zorlaşır, tabiki hediyler daha güzelleşir !

Ufak sorulara cevap vererek bonus hediyeler kazanabilirsiniz !

Hikayenin sonunda özel bonus size her gün, 249 gün boyunca falzadan 1 $$$ kazandırır (toplam 8 ve bir kaç gün). Böylece görevde harcadığınız parayı tamamen iade olarak geri alırsınız. Bunun için dollzunuzu kesintisiz 249 gün çalıştırmalısınız.

Göreve katılarak alış-veriş hastalığınızla savaşmak için sadece 26 Eylül pazartesi saat 13'e kadar vaktiniz var!

OhMyDollz'da iyi eğlenceler !

Geleneksel kıyafet defilesi !

Selam kızlar !

Bu haftasonu arkadaşım Gladys'le buluştuk. Dünya turundan yeni dönmüş ! Bana bütün fotoğraflarını gösterdi : Gezdiği ülkelerin geleneksel kıyafetlerine hayran kaldım. Aklıma bu haftaki defilenin konusu olabileceği geldi !

Defilenin konusu : Geleneksel kıyafetler !

Katılmak için yapmanız gereken çok basit: : orjinal geleneksel kıyafet yaratmanız yeterli ! Bütün ülkelerin geleneksel kıyafetleri arasında oldukça çok tercih şansınız var : İskoçyalı, Hindistanlı, kızılderili vs... En orjinal elbiseyi yaratıp haftanın Miss Ohmydollzu olabilirsiniz !

Bu hafta ki elbisenizi hazırlarken giymeniz gerekenler :

- Basics mağazasından 2 eşya


OhMyDollz'da iyi defileler !

iTCG : Amnezy turnuvası sonuçları

Amnezy Turnuvası

İşte Amnezy Elo turnuvasının galipleri.

Bu turnuvada kullanılamayan kartlar : Bâbord, Kavgacıların nefreti ,Kei'zan (Savaşçı versiyonu).

1. : Kid Darkness (Elo 2009), 127449 Kristal + Tandan yana, Güneş yanığı, Lamları bile artwork kartlarını kazandı
2. : taribo (Elo 1944), 102010 Kristal + Güneş yanığı, Lamları bile artwork kartlarını kazandı
3. : Tatiana_Schreurs (Elo 1938), 63851 Kristal + Güneş yanığ, Lamları bile artwork kartlarını kazandı

4. : GolgoDemon (Elo 1921)
5.: Martl (Elo 1876)
6. : JInDaMix (Elo 1868)
7. : CesarNatsuko (Elo 1867)
8. : Shocri (Elo 1864)
9. : amothep (Elo 1856)
10. : Adianter (Elo 1854)

Lamları bile artwork kartını kazandı : GolgoDemon, Martl, JInDaMix, CesarNatsuko, Shocri, amothep, Adianter, Smoove_Red, Osyx, Death chain, Vincio_Pandarosso, Tensey, Dax_Rodriguezsolis, lorddaark223, Pang_Wai, buchavini, Luxo2011, Fabio_Fasano, mimmimo, HerrPumpe, Tyi, sterminatrice.
Güneş yanığı artwork kartını kazandı : Smoove_Red, Osyx, Dax_Rodriguezsolis.

Tebrikler !

Geçici Elo puanlarınız 1500 yapıldı ve bir hafta sonra sona erecek yeni bir turnuva başladı.
Gelecek pazartesi saat 9'a kadar Amnezy Elo turnuvasında savaşarak, yeteneğinizi gösterebilirsiniz.



İyi olan kazansın !

Eredan iTCG, koleksiyonluk kart oyunu.
İsterseniz bu oyunu Facebook'ta oynayabilirsiniz !

Özel : OhMyDollz'da Okul Paketini keşfedin ve İndirimden yararlanın !

Selam dollzlar !

Güzelce ders sezonuna başlamanız için, OhMyDollz'da sizlere yeni paket hazırladık : Okul Paketi !

Okul Paketine hemen 1850 Fee’z yerine sadece 990 Fee’ze sahip olabilirsiniz !

Okul Paketinin içindekiler :

- 5 oda : teras , oda, banyo, mutfak, salon 2 ve özel olarak : orman odası ! (eğer daha önceden sahip değilseniz)
- 30 $$$
- 10 hediye kuponu
- 5 antreman paketi (yani karakteristik 25 puanı)
- 1 tane haute couture elbise

Dikkat, sadece pazartesi saat 13'e kadar bu paketi alarak 860 fee’z ekonomi yapabilirsiniz !

İyi eğlenceler !

OhMyDollz'da yeni hayvancıklar ve dekorasyonları !

Selam dollzlar !

Bu gün OhMyDollz'u sevimli yeni hayvancıklar bastı !

Hemen keşfedin : sevimli ufak kedicik, görkemli bir kurt, penguen ailesi ve ayrıca hepsine uygun dekorasyonlar.

Bütün hayvanları Séverine ablanız tasarladı !

Bu günün bütün yenilikleri Pet Shop'ta bulabilirsiniz

OhMyDollz'da iyi eğlenceler !

iTCG : Kaçkın Ödülü Dükkanda

Dükkanda yeni ödül.

LKaçkın Ödülünü başaramayanlar, artık Eredan iTCG'nin dükkanından alabilirler.

Ödüle sahip olmak için 30 puan kazanın. Bu tur, bir önceki tura göre daha fazla hasar verdiğinizde 1 puan kazanırsınız. Eğer başarılı olursanız Yok oluş katıyla Kaçkın sıfatını kazanırsınız.

Yok oluş : Hareket. Nadir. Kolektör. Eğer karakteriniz ölürse, partinin başından beri rakip karakterin oynadığı aktif olan bütün kartlar yere gider. Sürekli.

Başka bir zaman...
Başka bir yer...
Başka bir savaş...
Eredan ve savaş kahramanları Lanetlilerin çılgınlığına son vermiştiler. Lanetliler üstünlüklerini yitirmişlerdi, yıllarca süren çatışmalardan sonra Guem topraklarını cansız ve bitkin şekilde geriye bırakmışlardı.

Hepinize iyi oyunlar !

Eredan iTCG, koleksiyonluk kart oyunu.
İsterseniz bu oyunu Facebook'ta oynayabilirsiniz !

Midilli Vadisi Yarışma Sonuçları

Oyuncular tarafından seçilen haftanın en güzel midillisi :
n°1 : billkltz; sevied adlı midillisi ile kazandıklar :
  • 1. sıra rozeti
  • Dansçı geninin tamamı
  • 5 tane şampiyon yulafı
  • 5 tane altından nal
  • 5 tane sihirli tuz kalıbı


n°2 : suzana; sevied adlı midillisi ile kazandıklar :
  • 2. sıra rozeti
  • Aksesuar + Göz kamaştırıcı star dansçı geni
  • 3 tane şampiyon yulafı
  • 3 tane altından nal
  • 3 tane sihirli tuz kalıbı


n°3 : elifnazli; sevied adlı midillisi ile kazandıklar :
  • 3. sıra rozeti
  • göz kamaştırıcı star dansçı geni
  • 2 tane şampiyon yulafı
  • 2 tane altından nal
  • 2 tane sihirli tuz kalıbı


iTCG : Ata ödülü

Bu günden itibaren, 22 Eylül 2011 saat 8'e kadar yeni ödülü kazanmayı deneyebilirsiniz.
Sadece bu belirtilen süreler arasında başarmayı deneyebilirsiniz.

Kazanmak için; karakterlerinizden biriyle, sadece kendi Grubuna ait olan kartları kullanarak, değişik oyunculara karşı 15 partiyi kazanın. Diğer karakterleriniz sadece kendi Grubundan olmayan kartları oynayabilirler. Eğer başarılı olursanız Xzia kartıyla Ata sıfatını kazanırsınız.

Xzia : Hareket. Kolektör. Karakterinizin verdiği hasarlara +1 kazandırır. Eğer karakterlerinizden biri Ölmemişse +2 Saldırı. Karakterinizin Gruplarından birine ait olan kart Zincirlemesi.

Bu gün sonbaharın sonuna yakın olmasına rağmen çok sıcaktı, Kyoshiro'nun makyajı damla damla akarak azına burnuna giriyordu. Okïa'nın sokakları İmparatorluk askerlerinin garnizonlarıyla doluydu. Büyücünün yanında dolaşan devasa yaratık sayesinde olsa gerek, sokaklarda rahatça dolaşabiliyorlardı.

Hepinize iyi oyunlar !

Eredan iTCG, koleksiyonluk kart oyunu.
İsterseniz bu oyunu Facebook'ta oynayabilirsiniz !

OhMyDollz'da Happy Hours Günübirlik Satış !

OhMyDollz'da bu gün boyunca süren Happy Hours Günübirlik Satışı kaçırmayın!

Günübirlik Satış nasıl oluyor ? Gün boyunca bir çok defa tamamen rasgele şekilde, seçilen bazı ürünler bir kaç dakikalığına indirime girer. İnidirime giren ürün, sitenin sol tarafında, avatarınızın altında görünür.

Dikkatli ve daha önemlisi hızlı olun !

OhMyDollz'da iyi shoppingler !

iTCG : Zatochi Kage

Savaş zamanı. Atalar mezarını korumak için Kotoba ilk sırada dövüşüyordu. Yu Ling, Yaman Aşırının eskiden en büyük düşmanlarından birini yanlarına çekmeyi düşündü. Ama tam tersine Solariana olan öfkeleri artmıştı. Cin avcıları bu anlaşmazlığa son verebilecekler mi ?

Cin avcıları yeni kastıyla oynayarak rakibinize göre saldırı tarzınızı seçebileceksiniz. Etkili olabilmek için, İnsanlara karşı vücut vücuda ve İnsan olmayanlara karşı büyüyü kullanın ! Zatochi Kage ayrıca Yu ling, Kyoshiro, Okooni ve Ryouken bu karta katıldılar.

Onijutsu. Nadir. Savaş büyüsü. Kotoba, Büyücü, Cin avcısı. Eğer rakip karakter İnsan değilse X tane Büyü hasarı alır ve X, karakterinizin Zekası + 4'e eşittir. Eğer rakip karakter İnsansa, karakteriniz +X Saldırı kazanır ve X, rakibinizin Zekasına eşittir.

Şöhretli. Az Bulunur. Hareket. Kotoba, Cin avcısı. +2 Zeka. Eğer rakip insansa fazladan +2 Zeka, değilse -1 Zeka. Zincirleme.

Zatochi Kage ve her iki gelişimi). Az Bulunur. Karakter. Kotoba. Cin avcısı. İnsan olmayan/Savaş guemelitesi. Savaşçı. Zeka 1. Saldırı 5/7. Savunma 2. Hayat puanı 12. Eğer Takı oynarsanız Zincirleme hakkı kazandırır. 1., 3. ve 5. turlarda : +1 Saldırı kazandırır.

Noh maskesi. Yaygın. Eşya Takı, Kotoba, Cin avcısı.Bütün İnsanlar +1 Zeka kazanır ve bütün İnsan olmayan rakip karakterler -1 Zeka kaybeder. "Okooni" : +2 Zeka. Sürekli.

Origami. Yaygın. Hareket. Kotoba. +1 Saldırı ve +1 Zeka. Karşılaşmanın sonunda bu kart Destenize geri döner. Zincirleme.

Wanted ! Yaygın. Hareket. Rakip karakterlerden birini seçip, bu kartı takın. Karşılaşmanın başlangıcında, bu karakter -X Savunma ile -X Zeka kaybeder ve X, bu kart takıldığından beri oynadığı aktif olan kart sayısına eşittir. Sürekli. Zincirleme.

Hepinize iyi oyunlar !

Eredan iTCG, koleksiyonluk kart oyunu.
İsterseniz bu oyunu Facebook'ta oynayabilirsiniz !

OhMyDollz'da Automnal mağazası açıldı !

Selam dollzlar !

Yaz sona eriyor ve sonbahar son hızıyla yaklaşıyor !

Kendinizi ilk soğuklara hazırlamanız için, Automnal mağazası bu gün kapılarını açıyor !

Açılışla beraber Marie'nin yarattığı iki yeni elbiseyi bu mağazada bulabilirsiniz  :

Yeni koleksiyonu 2011-2012 Sonbahar-Kış yeni interaktif kataloğunda bulabilir ve böylece elbiselerinizi daha rahat seçebilirsiniz. Bu katalog yeni giysiler çıktıkça dolmaya devam edecektir. Kataloğu görmek için Automnal mağazasındaki bu düğmeye tıklamanız yeterli !

Ayrıca geçen senelerden kalan bütün elbiseleri bulabilirsiniz !

OhMyDollz'da iyi shoppingler !

Güncellemeler

13 elül 2011 güncellemeleri :

- Artık tam ekranda oynamasanızda oyun penceresi daha büyük görünecek. Ayarlara giderek çözünürlüğü seçebilirsiniz.
- Müzik ve sesleri ayrı olarak kapatıp / açabilirsiniz.
- Bâbord ile ilgili bir çok hata düzeltildi.
- Çoklu sınıflı büyücülerin Yerçekimci kartını kullanarak diğer oyuncuların kartlarını atabilme hatası düzeltildi.
- Facebook'u kullanarak Eredan iTCG'e bağlanan oyuncuların seçtiği avatarlar artık kaybolmuyor.

Hepinize iyi oyunlar !

Eredan iTCG, koleksiyonluk kart oyunu.
İsterseniz bu oyunu Facebook'ta oynayabilirsiniz !

Haftanın Miss Ohmydollzları !


Miss Ohmydollz yarışmasının bu haftaki sonucu :

Miss OhMyDollz : 77yagmur77 bizden 60$$$ ve Miss Ohmydollz taçını kazanıyor !

İkinci Miss OhMyDollz : berfinabul, bizden 30$$$ ve ikinci sırayı kazandı.

Üçüncü Miss OhMyDollz : denizglpr, bizden 15$$$ ve ikinci sırayı kazandı.


Tebrikler Kızlar !!
Haftanın Top defilesine gidip manken Dollzlara göz atabilirsiniz.
Haftaya, yeni Miss OhMyDollz seçimlerine kadar kendinize iyi bakın !

iTCG : Amnezy turnuvası sonuçları

Amnezy Turnuvası

İşte Amnezy Elo turnuvasının galipleri.

Bu turnuvada kullanılamayan kartlar : Bâbord, Kavgacıların nefreti ,Kei'zan (Savaşçı versiyonu).

1. : Dj SmiGOl (Elo 2006), 139803 Kristal + Tandan yana, Güneş yanığı, Lamları bile artwork kartlarını kazandı
2. : Smoove_Red (Elo 1983), 111898 Kristal + Güneş yanığı, Lamları bile artwork kartlarını kazandı
3. : Vincio_Pandarosso (Elo 1957), 70041 Kristal + Güneş yanığ, Lamları bile artwork kartlarını kazandı

4. : Tensey (Elo 1952)
5.: Kid Darkness (Elo 1950)
6. : Lulosaurio (Elo 1926)
7. : Axelandro (Elo 1910)
8. : thiagomfh (Elo 1908)
9. : Stefano_Moretti (Elo 1893)
10. : GudeGude2 (Elo 1889)

Lamları bile artwork kartını kazandı : Tensey, Kid Darkness, Lulosaurio, Axelandro, Kayras_Mercurio, thiagomfh, BigPoppaE, Stefano_Moretti, GudeGude2, Gabriel_Babakana, IoSonoUnPr0, MR. Bheliar, Magicboz, ��?�??_�?�, Marten_Schonemann, Death chain, yagami_2k2, prinza17, koby, Shocri, LAUR1234579, INKILINO.
Güneş yanığı artwork kartını kazandı : Axelandro, ��?�??_�?�, prinza17.

Tebrikler !

Geçici Elo puanlarınız 1500 yapıldı ve bir hafta sonra sona erecek yeni bir turnuva başladı.
Gelecek pazartesi saat 9'a kadar Amnezy Elo turnuvasında savaşarak, yeteneğinizi gösterebilirsiniz.



İyi olan kazansın !

Eredan iTCG, koleksiyonluk kart oyunu.
İsterseniz bu oyunu Facebook'ta oynayabilirsiniz !

OhMyDollz'da 10 yeni seviye !

Selam dollzlar !

10 yeni seviyeyle OhMyDollz'da maceraya devam ediyor  !

Yeni görevler, dialoglar ve kurlar sizi bekliyor !

Hemen 140 ile 150 seviye arasındakilere özel eşyaları Fashion Idollz'a uğrayarak keşfedin

İşte bulabileceğiniz bir kaç fashion eşya örneği :

OhMyDollz'da iyi eğlenceler !

Defile : Punk

Merhaba dollzlar !

Arkadaşım Angie'nin gerçek hayattaki stili punk ! Bütün haftasonunu beraber geçirdik ve punk ortamını keşfettim. Stiline bayılıyorum ! Asla her gün böyle giyinmeye cesaret edemem ama bu haftaki defilenin konusu olabileceğini düşündüm !

Defilenin konusu : Punk !

Katılmak için yapmanız gereken çok basit: Punk stilinde ya da bu stilden türeyen kıyafetler yaratmalısınız ! Değişik bir sürü şey yaratabilirsiniz, gerisi sizin hayal gücünüze kalmış : punk-rock, cyber-punk, punk-lolita, punk-gothic, steampunk... En orjinal elbiseyi yaratıp haftanın Miss Ohmydollzu olabilirsiniz !

Bu hafta ki elbisenizi hazırlarken giymeniz gerekenler :

- Basics mağazasından bir eşya

- Blood Roses mağazasından bir eşya


Diğerlerinden farklı olduğunuzu gösterin !

Herkesin hayran kalması ve Haftanın Miss OMD'si seçilmek için geriye süslenip, giyinip, makyajınızı yapmak kalıyor !

OhMyDollz'da iyi defileler !

OhMyDollz'da yeni pencereler !

Selam dollzlar !

Bu gün yeni festival pencerelerini keşfedin ! Okullar açılacak, ama daha yaz bitmedi !

Bu pencereleri OMD Basics mağazasında bulabilirsiniz

OhMyDollz'da iyi eğlenceler !

iTCG : Tam Zamanında Ödülü Mağazada

Dükkanda yeni ödül.

Tam Zamanında ödülünü, başaramayanlar, artık Eredan iTCG'nin dükkanından alabilirler.

Kazanmak için, karakterleriniz arasındaki Hayat puanı farkı 8'i geçmeyecek şekilde oyunu tamamlayarak 20 parti oynayın. Eğer başarılı olursanız İmdada koş ! kartıyla Tam Zamanında sıfatını kazanırsınız.

İmdada koş ! : Hareket. Nadir. Kolektör. Turun sonuna kadar karakterinizin aldığı hasarları -1 azaltır. Eğilmemiş her karakterinize karşılık, karakterinizin aldığı hasarları fazladan -1 azaltır. Zincirleme.

Dhan, Arc-Kadia'nın planlarının önüne oturmuştu. Üzgün Devle inşa ettiği bu geminın güvertesine uzun süredir ayak basmamıştı. Üzgün Kaptan Al onu bulup gemiye binmesine ikna etmek için onlarca uçan ada gezmişti.

Hepinize iyi oyunlar !

Eredan iTCG, koleksiyonluk kart oyunu.
İsterseniz bu oyunu Facebook'ta oynayabilirsiniz !

iTCG : Saldırgan Ödülü

Bu günden itibaren, 15 Eylül 2011 saat 10'a kadar, yeni ödülü kazanmayı deneyebilirsiniz.
Sadece bu belirtilen süreler arasında başarmayı deneyebilirsiniz.

Kazanmak için, art arda 3 tur boyunca, turun sonunda rakibinizden daha fazla Hayat puanına sahip olarak 15 parti kazanın. Partiler değişik oyuncularla oynanmalıdır. Rakibinizin bağlantı kopuklukları sayılmaz. Eğer başarılı olursanız Hücum kartıyla Saldırgan sıfatını kazanırsınız.

Hücum : Hareket. Kolektör. Bu kartın oynandığı karşılaşmada +2 Saldırı kazandırır. Karşılaşmanın sonunda, iki karakterden en düşük Saldırı Bonusu olan doğrudan 3 hasar alır. Süre : 3 karşılaşma.

En yaşlı danışmanlardan Kaketsu, banyosunda aynaya bakıyordu. Kendini en iyi şekilde tanıtmalı ve kusursuz görünmeliydi, bu hayatının mühim bir dönüm noktası olabilirdi. Hizmetçileri ona, sadece çok özel günlerde nadiren kullanılan Konsey Seremonisi kıyafetlerini giydirmişlerdi...

Hepinize iyi oyunlar !

Eredan iTCG, koleksiyonluk kart oyunu.
İsterseniz bu oyunu Facebook'ta oynayabilirsiniz !

Midilli Vadisi Yarışma Sonuçları

Oyuncular tarafından seçilen haftanın en güzel midillisi :
n°1 : nia444; sevied adlı midillisi ile kazandıklar :
  • 1. sıra rozeti
  • Dansçı geninin tamamı
  • 5 tane şampiyon yulafı
  • 5 tane altından nal
  • 5 tane sihirli tuz kalıbı


n°2 : blacklnyx; sevied adlı midillisi ile kazandıklar :
  • 2. sıra rozeti
  • Aksesuar + Göz kamaştırıcı star dansçı geni
  • 3 tane şampiyon yulafı
  • 3 tane altından nal
  • 3 tane sihirli tuz kalıbı


n°3 : xventum; sevied adlı midillisi ile kazandıklar :
  • 3. sıra rozeti
  • göz kamaştırıcı star dansçı geni
  • 2 tane şampiyon yulafı
  • 2 tane altından nal
  • 2 tane sihirli tuz kalıbı


iTCG : Kuraying

Zil savaşçıları öçlerini almaya karar verdiler ve artık tek bir hedefleri var : Dimiza'ı sıkıştırıp, Gruplar konseyine teslim etmek. Bütün güçlerini ve nefretlerini bu amaçta yoğunlaştırarak, savaş sanatlarını Lanetlilere sergilemeye hazırlanıyorlar.

Bu yenilikler Zil savaşçıları Gölge büyülerini daha iyi kullanabilecekler. Bu alanda gelen yeni uzman karakterle büyü üstüne kurulmuş oyunlar geliştirebilecekler.

Gölge payı. Nadir. Gölge Büyüsü. Zil Savaşçısı, Büyücü, Gölge Guemelitesi. Karakterler bu karttan bir tane taşıyabilir. +2 Saldırı, +1 Savunma, +2 Zeka ve 1 Hayat puanı kazandırır. "Yutan Abyssien" ya da "Kuraying" : karakteriniz görünüş değiştirir ve karşılaşmanın başlangıcında +2 Saldırı, +1 Savunma, +2 Zeka ve 1 Hayat puanı kazanır. Süre : 3 karşılaşma.

Kara el. Az bulunur. Gölge Büyüsü. Zil Savaşçısı, Büyücü, Gölge Guemelitesi. Eğer rakibiniz Din Adamı veya Büyücüyse +2 Zeka kazandırır. Savaşçı veya Çapulcuysa +2 Savunma kazandırır. Karşılaşmanın sonunda rakip karakter X Büyü hasarı alır ve X, karakterinizin Zekasına eşittir.

Asla yalnız. Yaygın. Gölge Büyüsü. Rakip karaktere X Büyü hasarı verir ve X, karakterinizin Zekası + 2'e eşittir. Büyücü : Yaşayan her Gölge Guemeliteniz için fazladan +1 Büyü hasarı kazandırır.

Kuraying (ve her üç gelişimi). Yaygın. Karakter. Zil Savaşçısı. Gölge Guemelitesi. Büyücü. Zeka 1. Saldırı 4/6. Savunma 2. Hayat puanı 12. Gölge Guemeliteleriniz, partinin sonuna kadar Ateş ya da Işık Büyüsü oynayamazlar. 1. ve 3. turlarda : +1 Savunma.

Hokkabazlık. Yaygın. Hareket. Zil Savaşçısı. Rakibiniz Elinden 1 kart atabilir; eğer atmazsa +1 Savunma kazanırsınız. Turun sonunda fazladan bir kart çekin. Zincirleme.

Acımadı ki !. Yaygın. Hareket. Büyücü.+2 Zeka. Sürekli. Karşılaşmanın sonunda eğer karakteriniz maks. Hayat puanın yarısından az Hayat puanı varsa bu kart yere gider.

Hepinize iyi oyunlar !

Eredan iTCG, koleksiyonluk kart oyunu.
İsterseniz bu oyunu Facebook'ta oynayabilirsiniz !

OhMyDollz'da yeni hediyeler !

Okulların açılacak olmasına seviniyor musunuz ? Yeni kıyafetler, kullanılmamış defterlerin kokusu, bütün yaz göremediğimiz arkadaşlar...

Hemen şimdi arkadaşlarınıza gönderebileceğiniz yeni okul hediyelerini keşfedin !



Bu güzel hediyelerle arkadaşlarınızı sevindireceksiniz !

OhMyDollz'da iyi eğlenceler !

iTCG : Efsanevi Paket ve Bildiriler

Sınırlı Sayıda Efsanevi Paket

Eredan iTCG'nin dükkanında yeni paketi keşfedin : Efsanevi Paket. İşte özellikleri :

  • 30 eylül 2011'e kadar bulabilirsiniz.
  • Her oyuncu 1 tane alabilir.
  • Perde 1,2,3 ve 4 serisinin içinde bulunan kartlar arasından seçilen 366 karttan oluşur. Yani 1 tane Efsanevi, 30 tane Nadir, 120 tane Az bulunur ve 210 tane Yaygın, 1 tane 500 XP'lik Alınyazısı Deneyim kartı, 3 tane 200 XP'lik Alınyazısı Deneyim kartı ve 1 tane Foil kartı (istediğiniz kartı Foil yapabilirsiniz) içerir. Paketin içinde aynı karttan iki tane yoktur.
  • Fiyatı 9999 Fee'z.

06 eylül 2011 bildirileri :

- 7 eylül 2011'den itibaren Facebook'ta günün kazancı kaldırılacak.
- 7 eylül 2011'den itibaren Günlük görevler daha fazla Kristal kazandıracak.

- Yükleme süresini azaltmak için serverda yenilikler yapıldı.
- Oyunda tercih yapmanızı gerektiren kartlar artık oyunun üst köşesinde, açıklayıcı metinle görünüyor.
- Prens Metchaf'ın (seviye 2 ve 3) Sürekliliğinden oluşan hata düzeltildi.
- Yok oluş kartının yere atılmasına rağmen aktif kalması hatası düzeltildi.
- Hayati Syphon karını kullanan oyuncunun hasar almasa bile Hayat puanı kazanması hatası düzeltildi.

- Dönüşüm kartıyla Yere bırakılanlardan artık Draconis alınabiliyor.
- Usta-Büyücü skalasının fazladan Zeka bonusu hatası düzeltildi.
- Arkalon'nun mevki hatası düzeltildi.

Hepinize iyi oyunlar !

Eredan iTCG, koleksiyonluk kart oyunu.
İsterseniz bu oyunu Facebook'ta oynayabilirsiniz !

Haftanın Miss Ohmydollzları !

Miss Ohmydollz yarışmasının bu haftaki sonucu :
Miss OhMyDollz : yarax bizden 60$$$ ve Miss Ohmydollz taçını kazanıyor !
İkinci Miss OhMyDollz : limss, bizden 30$$$ ve ikinci sırayı kazandı.
Üçüncü Miss OhMyDollz : emck, bizden 15$$$ ve ikinci sırayı kazandı.

Tebrikler Kızlar !!
Haftanın Top defilesine gidip manken Dollzlara göz atabilirsiniz.
Haftaya, yeni Miss OhMyDollz seçimlerine kadar kendinize iyi bakın !

Yeni macera : OhMyDollz stilist okuluna katılın !

Selam dollzlar !

Yaz tatili bitti, OhMyDollz'da maceralar bitmedi ! Bu sene dollzunuz çok ünlü stilizm okuluna kabul edildi : Dollz Moda Okulu.

Ufaktan beri stilist olmayı mı hayal ediyorsunuz, en sonunda hayalinizi gerçekleştirebileceksiniz !
Rüya gibi kampüse taşının ve ünlü okulda okuyun !
Derslerle, sürekli şık olmanın stresi arasında ve öğrenci partileriyle, bu sene boş kalacak vaktiniz pek olmayacak !
Beklide hayatınızın aşkını bulursunuz ?
Belkide geleceğin moda kraliçesi olursunuz !

OhMyDollz'da maceraya katılın ve bir çok hediyeyle, yeni mesleği kazanın !

"Heralde hayatımda ilk kez tatilin bitmesini heyecanla bekliyorum !
Yaprakların dökülmesiyle beraber kampüse taşınıyorum...
Her yer harika : ana bina yani derslerimizin çoğunun olacağı yer modern bir şatoyu andırıyor; kaldığımız binalarsa köşk gibi !
Üniversite odam oldukça rahat ama kendimi evimde gibi hissedebilmem için bir kaç değişiklik yapmam gerekecek ! Bu odada benden başka bir çok genç kız kalmış olamlı... Belkide aralarından bazıları ünlü stilst olmuştur !"

Hikayede ilerledikçe, bölümler git gide zorlaşır, tabiki hediyler daha güzelleşir !




Ufak sorulara cevap vererek bonus hediyeler kazanabilirsiniz !

Hikayenin sonunda, iki tercih hakkınız olacak ! İsteyenler, 150 fee'z karşılığında ikinci bir son oynayabilecekler !

Size günde 7 $$$ kazandıran iki yeni mesleği kazanabilirsiniz !

Lundi 12 eylül saat 13'e kadar maceraya katılarak, en ünlü moda okulunda okuyabilirsiniz !

OhMyDollz'da iyi eğlenceler !

iTCG : Amnezy turnuvası sonuçları

Amnezy Turnuvası

İşte Amnezy Elo turnuvasının galipleri.

Bu turnuvada kullanılamayan kartlar : Bâbord, Kavgacıların nefreti ,Canlı doğa, pişmanlık.

1. : Smoove_Red (Elo 2029), 145485 Kristal + Tandan yana, Güneş yanığı, Lamları bile artwork kartlarını kazandı
2. : Osyx (Elo 1992), 116446 Kristal + Güneş yanığı, Lamları bile artwork kartlarını kazandı
3. : Dredd Lee (Elo 1985), 72887 Kristal + Güneş yanığı, Lamları bile artwork kartlarını kazandı

4. : wujey (Elo 1973)
5.: Klara (Elo 1919)
6. : Tensey (Elo 1911)
7. : Guanche (Elo 1911)
8. : magicnini (Elo 1910)
9. : Axelandro (Elo 1901)
10. : taribo (Elo 1886)

Lamları bile artwork kartını kazandı : wujey, Klara, Tensey, Guanche, magicnini, Axelandro, taribo, Tensor, 辰��?_�?�, Kid Darkness, Adianter, Juan_Ga-lindo, Pang_Wai, GolgoDemon, Marten_Schonemann, Tony_Oskr, Rexed, frankmiller, lycan77, carlojoel1999, gruizzli, Domenico_Righini.
Güneş yanığı artwork kartını kazandı : Kid Darkness, Adianter, Tony_Oskr.

Tebrikler !

Geçici Elo puanlarınız 1500 yapıldı ve bir hafta sonra sona erecek yeni bir turnuva başladı.
Gelecek pazartesi saat 9'a kadar Amnezy Elo turnuvasında savaşarak, yeteneğinizi gösterebilirsiniz.



İyi olan kazansın !

Eredan iTCG, koleksiyonluk kart oyunu.
İsterseniz bu oyunu Facebook'ta oynayabilirsiniz !

Defile : okullar açılıyor !

Selam dollzlar !

Yaz bitti okullar açılıyor, tatil modundan çıkmak zor oluyor... ama arkadaşlarla tekrar buluşmak sevinç verici ! Arkadaşlarla aklımıza oldukça ilginç defile konusu geldi : okullar açılıyor !

Katılmak için yapmanız gereken basit : okulların açılmasıyla ilgili bir elbise yaratmalısınız; en orjinal elbiseyi yaratıp defileyi kazanmak size kalmış !

Bu hafta ki elbisenizi hazırlarken giymeniz gerekenler :

- Basics mağazasından bir eşya

- 4Work mağazasından bir eşya

Diğerlerinden farklı olduğunuzu gösterin !

Herkesin hayran kalması ve Haftanın Miss OMD'si seçilmek için geriye süslenip, giyinip, makyajınızı yapmak kalıyor !

OhMyDollz'da iyi defileler !

iTCG : Kraliyet Muhafızı Ödülü Mağazada

Dükkanda yeni ödül.

Kraliyet Muhafızı ödülünü başaramayanlar, artık Eredan iTCG'nin dükkanından alabilirler.

Kazanmak için, hangi karakterlerin karşılaşacağını seçerken, mevcut olan karakterleriniz arasından sistematik olarak en az hayat puanı kalanı seçerek, değişik oyunculara karşı 10 parti kazanın. Bağlantı kopuklukları sayılmaz. Eğer başarılı olursanız Ölü tanrılar katıyla Kraliyet Muhafızı sıfatını kazanırsınız.

Ölü tanrılar : Hareket. Nadir. Kolektör. Her turun başlangıcında, en düşük Hayat puanı olan karakter 1 Hayat puanı kaybeder. Din Adamı : Her turun başlangıcında, en düşük Hayat puanı olan Büyücü 1 Hayat puanı kaybeder. Sürekli.

Prens Metchaf, Zümrüt çölünün kumlarla dolu ufkunda gözlerini gezdirdi. O gün bir sürü karavan Aksenoun sitesine varmıştı ve hemen beraberlerinde kaçınılmaz, korkunç kum fırtınası siteyi sarmıştı. Asilerin bulunmasını oldukça zorlaştırıyordu. Prens sayesinde kızını bulan Aïf Salah Mehdi, sitenin kontrolünü tekrardan eline geçirip, kralın oğlunu istediği kadar kalması için davet etmişti...

Hepinize iyi oyunlar !

Eredan iTCG, koleksiyonluk kart oyunu.
İsterseniz bu oyunu Facebook'ta oynayabilirsiniz !

OhMyDollz'da yeni banyo takımı !

Bu gün sizlere doğu kültüründen esinlenerek hazırladığımız yeni banyo takımını sunuyoruz !

Artık banyonuza "Binbir gece" havası verebilirsiniz !

Bütün mobilya takımını Aquavilla mağazasında bulabilirsiniz

OhMyDollz'da iyi shoppingler !

iTCG : Kavgacı ödülü

Bu günden itibaren, 8 Eylül 2011 saat 8'e kadar, yeni ödülü kazanmayı deneyebilirsiniz.
Sadece bu belirtilen süreler arasında başarmayı deneyebilirsiniz.

Kazanmak için, 60 Puan biriktirin. Karşılaşmanın sonunda rakibinizi öldürmeden, karşılaşma süresince hasar verirseniz 1 Puan kazanırsınız. (Her partide 9 puandan fazla biriktiremezsiniz ve partileri değişik oyuncularla oynamalısınız). Eğer başarılı olursanız Muhalefet kartıyla Kavgacı sıfatını kazanırsınız.

Muhalefet : Hareket. Kolektör. Rakip karakter kendi Grupları yerine sizinkileri kopyalar. Rakip karaktere takılır. Süre 3 tur.

- Tamam oldu. Şüphe tohumu yavaşça ama emin şekilde büyüyor, en iyi müttefiklerimizden biri olacak. Oğlum şimdi sıra sende, görevini yapma zamanın geldi; onu korumalısın.
Anryéna; sarayın bahçesinde oynayan en genç oğlu, Exhien'a bakıyordu. Kounok annesinin dediklerinden oldukça etkilenmişti ama şüpheleniyordu.

Hepinize iyi oyunlar !

Eredan iTCG, koleksiyonluk kart oyunu.
İsterseniz bu oyunu Facebook'ta oynayabilirsiniz !

Midilli Vadisi Yarışma Sonuçları

Oyuncular tarafından seçilen haftanın en güzel midillisi :
n°1 : noname124; sevied adlı midillisi ile kazandıklar :
  • 1. sıra rozeti
  • Dansçı geninin tamamı
  • 5 tane şampiyon yulafı
  • 5 tane altından nal
  • 5 tane sihirli tuz kalıbı


n°2 : starful; sevied adlı midillisi ile kazandıklar :
  • 2. sıra rozeti
  • Aksesuar + Göz kamaştırıcı star dansçı geni
  • 3 tane şampiyon yulafı
  • 3 tane altından nal
  • 3 tane sihirli tuz kalıbı


n°3 : beyzagulhan; sevied adlı midillisi ile kazandıklar :
  • 3. sıra rozeti
  • göz kamaştırıcı star dansçı geni
  • 2 tane şampiyon yulafı
  • 2 tane altından nal
  • 2 tane sihirli tuz kalıbı


OhMyDollz'da Happy Hours Günübirlik Satış !

OhMyDollz'da bu gün boyunca süren Happy Hours Günübirlik Satışı kaçırmayın!

Günübirlik Satış nasıl oluyor ? Gün boyunca bir çok defa tamamen rasgele şekilde, seçilen bazı ürünler bir kaç dakikalığına indirime girer. İnidirime giren ürün, sitenin sol tarafında, avatarınızın altında görünür.

Dikkatli ve daha önemlisi hızlı olun !

OhMyDollz'da iyi shoppingler !