"SARAH'NIN HAYALLAERİNDE Kİ ELBİSEYİ ÇİZ" YARIŞMASININ SONUCU !

Tarafından Alp, salı 24 ağustos 2010 à 13:16 :: Ohmydollz :: #1405 :: rss

Selam kızlar !

Hepinize gönderdiğiniz mükemmel tasarımlar için çok teşekkürler ve bilmelisiniz ki çok yaratıcısınız ! Bizlere yani Feerik'e o kadar çok email geldi ki sabahları mesaj kutusunu açarken teşekkür ve tebrik mektupları içeren çizimler yüzünden bilgisayar yavaşlıyordu... İltifatlarınız için çok sağolun, kesinlikle hepiniz çok tatlısınız !

Bütün tasarımların arasından bir tanesini seçmek çok zor oldu. Sadece, elbise dolabımda gönderdiğiniz çizimlerden birer tane olsa... Ama karar vermek şart idi ve işte kazanan :

Fionialexa, bu olağanüstü güzel tasarımıyla :


İşte, hepinizin hediyesi, Fionialexia'nın tasarımı ve Sarah tarafından tekrardan çizimi :


Çok çok tebrik ediyoruz ! Gerçektende kazanmayı hak etti : 3 kilo şeker ve bonbon ! Hımm...

Tekrardan katılan herkese çok teşekkürler, beni gerçekten çok mutlu ettiniz ! Hepinizi öpüyorum, doğum günü haftanız umarım eğlenceli geçer ! ^^

Sarah.

Bookmark and Share

Trackbacks

trackback yok

trackback yok

Yorumlar

1.

ben bilmiyodum böle bir yarışma olduğunu bilseydim hayalimdeki elbiseyi çizerdim vala ya nolur baştan yapın yarışmayı bende katılmak istiyom ama nasıl katılacağımı bilmiyorum :( üf ya

2.

merhaba..bn sitede daha yeniiym bugün ki girdiğimde sayfada herkese bir üyenin yaptığı giysiyi hediye etmişsizniz bunun için teşekkürler ama bn bu "SARAH'NIN HAYALLAERİNDE Kİ ELBİSEYİ ÇİZ" YARIŞMASININ hep olup olmadığını sorucaktım çünki bnde bu yarışmaya katılmak istiyorum..bilgilendirrseniz sevinirim :)

3.

spprrr

4.

çok tşk cnm ya sn çok seviyom
bn unutma cnm bb

5.

çok güzel!

6.

elbise için teşekkür ederim çok güzel sarah seni hepimiz çok seviyoruz ablam ben kardeşim çok güzelsin

7.

güzel bence

Bir yorum ekle

Bu bilet için yorumlar bitmiştir.